2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 28113 بازدید | 1159 پست
دختر و پسر بزرگ داره پسره ۲۰ و دخترش۱۵و دختر ۱۰ساله و پسر۶سالهآموزش که چه عرض کنم یه لیوان آب دست کس ...

فک میکنم خواهرتون خیلی مهربونو دلسوزه برای بچه‌هاش که از بچگی تاحالا حتی دلش نیومده به بچه‌هاش مسئولیت ریخت وپاشای خودشونو بده.

نکته دیگه اینکه متاسفانه ایشون مدیریت خیلی ضعیفی دارن جوریکه تواین سالها بر کارای بچههاشون هیچ تسلطی نداشتن

وبازم ازروی مهربونی فقط براشون ریخت وپاش کردن👌

الان اونا نه تنها مسئولیت پذیر نیستن بلکه به داشته هاشون هم قانع نیستن🙂

وبنظر من کمک بزرگ به خواهرت اینه که با خودش وفرزندانش درباره رفع انباشتگی صحبت کنید😌

و حتی حتما حتما چندتا کتاب درباره مینیمالیستی بهشون معرفی کنید که بخونن📚

اگه این کارو اساسی نکنن اگه هزار بارم شما توی کار منزل کمکشون کنید بازم این بی نظمی درست نمیشه

چونکه مغزشون آشفتس بااین بازار شام که میگید🤯

اگه وسایلشون تو خونه کم بشه.یعنی نه فقط دوتاتیکه قاشق وبشقابخروجی بذاره اساسی مثل چند دس مبل رختخواب تلویزیون چیزایی که از هر کدوم دوتا وسه تا دارن وسایل بزرگ و باارزش👌

این یعنی ذهنشون بعد اون آماده پذیرش هرگونه نظمی هس😌

مثل این شعر که میگه

گرنهد معمار یک خشت از دیوار کج.    تاثریا میرود دیوار کج 🙂

فک میکنم خواهرتون خیلی مهربونو دلسوزه برای بچه‌هاش که از بچگی تاحالا حتی دلش نیومده به بچه‌هاش مسئول ...

وای دقیقا عزیزم اینجوره

من خیلی وادار کردم مبل ها کهنه رو گفتم در شانتون نیس بزار خروجی 

خداروشکر حرف گوش کرد

بچه هاش همش ناراضین

هفته ۵تومن لباس دخترشه🫠جا براسوزن انداختن ندارن بازم میخرن 

هیچکدومشون ارامش ندارن

خونه ما که میان خیلی راحتن 

اصلا خالی نیس خونم همه چی که دارم بجا و استفاده میکنم

و یه جور ارامش خاصی هس خداروشکر 

همینم که منو همسر رعایت میکنیم باز کمک میکنه به تمییزی و مرتب نشون دادن

مثبت اندیش😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۶ماهی یبار کلی وسایل از طبقه بالا که هستن 

بچه ها و خودم باهم میبریم  طبقات پایین خونه تا میخواد نفس بکشه باز خرید های هیجانی و غیر قابل استفاده

اینا رو میگم که شما به خودتون امیدوار بشین😂🤌

مثبت اندیش😇

من ۶ماهی یبار کلی وسایل از طبقه بالا که هستن بچه ها و خودم باهم میبریم طبقات پایین خونه تا میخواد ن ...

بنظرم شما بجای اینکه بهشون کمک بدنی بکنید روی ذهن تک تکشون کار کنید اگه خرید هیجانی انجام ندن میشه جلوی بی نظمی شون روگرفت👌

من ۶ماهی یبار کلی وسایل از طبقه بالا که هستن بچه ها و خودم باهم میبریم طبقات پایین خونه تا میخواد ن ...

دلشاد خواهرت کپ خواهرمنه . خواهر من دوتا دختر داره ۱۷ ساله و ۱۱ ساله . دست به سیاه سفید نمیزنن. ی هفته پارسال دخترش بزرگه اوند خونمون . بعد سفره بش گفتم بشقابتو بزار تو سینک . کم کم بش کار میدادم . اولاش سختش بود .بعد دیگه از خونمون نمیرفت میگفت خاله خیلی قانون داره خونش . دوست دارم بمونم . به خواهرم بعدش زنگ زدم گفتم کاراشو میکنه گفت ن . گفتم پس مشکل از توئه و تمام . والا من اصلا اعصاب ناز کشی ندارم . ولی به خدا کدبانو شده بود خونه ما 😍😍😍 

قبل از اینکه ماشین ظرفشویی بگیرم فکر میکردم تا ماشین ظرفشویی پر بشه و شسته و خشک بشه، ظرف کم میارم د ...

هیدواجان من بااینکه افرادخانواده ام داشتن میدیدم مدام استفاده دارن بازهنوز خوب درک نمیکردم حسن داشتنش رو 

واستفاده من از وایتکس بی حدشده بود وروم تاثیرات منفی داشت 

وانقدرازشبی که روشنش کردم ذوقش ودارم همه چیز وبشدت تمیزمیکنه وجلا میده 

مصرف وایتکس من دیگه چن وقت ی باربراسرویس هاست 

وچقدریارمن شده ماشین عزیزم انگاریک نیروی خوب توخونه داری این چندروز که ویروس گرفتیم بشدت کمکم کرده سینک هرروز پازلیوان وکاسه بشقاب قاشق چنگال میشه میزارم ماشین خیالم راحته یکساعت بعدتمیزوخشک تحویل میگیریم 

فقط ظروف بزرگ جانباشه مطبخ میشورم که خیلی کم هستن وسریع میشن 

دوستان عزیزم امیدوارم همیشه تندرست باشید خواهش میکنم هرکدوم نداریددرالویت زندگی بزاریدوبگیرید خیلی بهتون کمک میشه درراستای سلامتی وارامش اعصابتون

6لیوان؟من ماشاءالله بچهام تو یک ساعت 4لیوان راحت کثیف میکنن از بس آب میخورن فک کنم برای من باید همون ...

وای خونه ما ساعتی سینک پرهست چیدمانت خوب باشه عزیزم تو ردیف اول ۲۰تا لیوانم میتونی بچینی من خونه ام بی حدوهواظرف ریخته میشه هرروز معمولا روشن میکنم یکبار نجاتم داده شک نکن وبخر

دقیقا همسرم این حرفو بهم زده گلم میگه تا خواهرت میاد دنبالت تو نرو بهانه بیارتا بچه هاش بزرگن انجام ...

حرف همسرتون درسته فکر سلامتی خودتون هم باشین.

کمتر برین برای کمک و اگر رفتین کارهای سبک انجام بدین و زود برگردین.

خونه مامان من انقدددددر شلوغه که حد نداره.هی وسیله هم میخره

من اوایل زیاد کار میکردم براشون،ولی اونا طرز فکرشون فرق میکنه با ما.

من خونه مامانم مهمون که نیستم چون زیاد میمونم پیششون تا زمانی که هستم ظرف میشورم جارو میکنم غذا میپزم براش مرتب میکنم کابینتارو ولی مثل قبل خودمو خسته نمیکنم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام راهی جان❤به نظرم ماشین ظرفشویی تو هرخونه ای واجبه من اونموقع ها میگفتم دوتا تکه ظرفه دیگه میشور ...

دقیقاهمینه به قدری برق میفته نگفتنی هربار فقط شوینده فیک نبایدبگیرید

بعد برای خونه تکونی شستن تمام بانکه ها چ کمکی میکنه وحالا شمااون تایم ووقت داری ۴تا کابینت تمیز کنی کتاب بخونی دوش بگیربی خستگی بشینی براخودت یاحوصله ی بیشتربرابچه هات داری 

یکی ظرفشویی 

یکی جاروعصایی 

یکی خردکن برقی 

بشدت بمن کمک میکنن

وای خونه ما ساعتی سینک پرهست چیدمانت خوب باشه عزیزم تو ردیف اول ۲۰تا لیوانم میتونی بچینی من خونه ام ...

به نظرم تعداد ظرفایی که توی ابچکون هست و برای روزمره استفاده میشه رو کم کنید شاید کمتر ظرف کثیف بشه.

خواهر من هزارتا لیوان و بشقاب تو ابچکونش هست بچه هاش حتی لیوان دهنی خودشون رو دوباره استفاده نمیکنن تند تند از ابچکون برمیدارن.

من همیشه ی تعداد مشخصی ظرف تو ابچکون میذارم خداروشکر نسبت ب خواهرم خیلی کمتر ظرف میشورم.

دقیقاهمینه به قدری برق میفته نگفتنی هربار فقط شوینده فیک نبایدبگیریدبعد برای خونه تکونی شستن تمام با ...

مارک ماشین ظرفشوییتون چیه عزیزم؟