2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 27585 بازدید | 1145 پست
سلام خانم ها در مورد ابزارهای آشپزخونه من حدود ۶ ساله عروسی کردم و این وسایل برای جهیزیه است که بدو ...

منکه سرویس ملاقه هامو با اون کفگیر های چوبی همه رو  دادم به بنده خدایی

چون از کفیر و....سرویسم استفاده میکنم 

درسته خش انداختن دیگهامو ولی با اینا راحتترم

مثبت اندیش😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خانم ها در مورد ابزارهای آشپزخونه من حدود ۶ ساله عروسی کردم و این وسایل برای جهیزیه است که بدو ...

منم از این ست کفگیر و ملاقه داشتم باهاش راحت نبودم استفاده نکردم 

تو دیوار فروختم

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

منم سرویس قابلمه که خریدم اینا روش بود. دوستشون ندارم اما دیگه مجبور بودم بخاطر قابلمه ها....

الان راحت استفاده میکنین ازشون؟؟؟؟؟

من چون استفاده نکردم نو هم موندن هیچیشون نشده نمی‌دونم چیکارشون کنم 

منکه سرویس ملاقه هامو با اون کفگیر های چوبی همه رو دادم به بنده خداییچون از کفیر و....سرویسم استفاد ...

عزیز سرویس منظورتون چیه؟؟؟؟؟ اگه امکانش باشه اثعکس نتی کفگیر ملاقه هاتون رو بزارین

موضوع صحبت فردا طبق لیست فردا❌️❌️❌️مگنت یخچال❌️❌️❌️❌خودم هیچ چیزی روی یخچال ندارم

من تا وقتی دخترم دنیا نیومده بود هیچی نداشتم ولی چند وقت پیش دادم عکس هاش رو از بیمارستان هر چی برام خاطره انگیز بود مگنت کردن زدم یخچال🥰

چه خوب ترسو عزیز. برنامه ریختین؟من روی یخچال مگنت ندارم اما کنار یخچال نقاشی بچه ها و چند تا شماره ض ...

نه عزیزم برنامه من نیست دختر افتاب صفحه ۴ و۵ یه لیست گذاشتن برای پاکسازی

مارتین جان پیشنهاد دادن هر روز با این لیست جلو بریم

من فقط اخرشبها موضوع روز بعد یاداوری می کنم

شادی صدام کنید
عزیز سرویس منظورتون چیه؟؟؟؟؟ اگه امکانش باشه اثعکس نتی کفگیر ملاقه هاتون رو بزارین

تو سرویس قاشق چنگالام کفگیر ملاقه استیل بود

الان عکسشو میگیرم میفرستم

مثبت اندیش😇

سلام ..

خروجی این هفته

پسری یه گیتار بزرگ اسباب بازی داشت با اجازه خودش رفت خروجی ‌‌بع تفنگ اسباب بازی بزرگ داشت که هدیه بود بدون اطلاعش گذاشتم خروجی

پاشنه کش و و دو تا فرچه واکس تعویض  شدو بلافاصله قبلیارو همسری گذاشت خروجی .‌ازینک بدون سوال و بی درنگ گذاشت خروجی خوشم اومد

یه سبد نظم دهنده اسباب بازی بچه ها شکسته بود  رفت بازیافت

یه بلوز دختری براش کوچک شده

دو جفت جوراب همسر

یه جفت جوراب ساق کوتاه پسرم ..چون الان فصلش نیس تا تابستون  براش کوچک میشه  

خرید آبچکان رومیزی جدید ..قبلی فردا می‌ره بازیافت فقط قسمت جا قاشقیش چون نو هست و سه قسمت داره نگه میدارم

یه سفره دم دستی کهنه شده رفت  زباله ..جدیدشو خریدم  

اسکاج سینک و روشویی تعویض شدن  و دوتاهم اضافه گرفتم

برا چاقو ست ندارم از اول هم نداشتم به چاقو زنجان بزرگ دارم برا گوشت و اینجور چیزا 

دو تا چاقو زنجان دم دستی و اندازش کوچک که یکیشون گذاشتم برا دم دست 

یه چاقو آره ای برا پیاز و گوجه و خیاربا این حساب دم دستی دوتا هست ..

کفگیر  ملاقه برا پخت و پز یه ست داشتم که ازونا فقط کفگیر رو که داشتم بقیه یا خراب شدن  یا استفاده نداشتم گذاشتم خروجی ..و یه قاشق چوبی دارم ..کلا دوتا هست یه چوبی کوچک به کفگیر نسوز 

ابزارهای عجیب غریب ندارم😁

یه کفگیر و یه قاشق چوبی 

چهار تا چاقو که دوتاش دم دستی هست 

یه  گوشت کوب 

یه قلمو سیلیکونی 

یه شیشه شور 

دوتا چای صاف کن 

یه آبلیمو گیر دستی  تو تابستون عصای دستمه 

یه قندشکن برا شکستن نبات 

یه رولت بر برا برش پیتزا و خاگینه 

دوتا قیف برا مواد خوراکی و یه خیلی بزرگ برا مواد شوینده  

یه رنده چندکاره و یه رنده آلمانی 

هیچکدوم بلااستفاده نیستن 

دوتا قابلمه دم دستی دارم یکی برا خورش و یکی پلو  

یه مایتابه  سایز ۲۸

یه ماهیتابه مسی سایز ۲۰برا پختن نیمرو و..

یه قابلمه شیر جوش سایز ۱۶برا غذای بچه ها و کلا هرچیزی که نیاز باشه به مقدار کم پخته بشه 

یه قابلمه رشتی سایز۱۶ 

یه سرویس کامل بزرگ هم برای مهمان دارم که اونا جداست 

لگن و ابکش دم دستم استیل هست کلا از عرکدوم سه تا