2777
2789
عنوان

خدایا یکی از بدترین عذاب ها چشم انتظاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 107 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر توسل چقدر التماس؟من نذر نموند ندم من کار خیر نموند که نکرده باشم اما گاهی نمیشه که نمیشه

ناامید نشید

باید به درجه برسید که ازته دل بخوایید، من درکنار ازته دل خواستن، فقط میگفتم خدایا اگرصلاح، هروقت خودتون مصلحت میدونید، حواستون باشه خواست خدا اولویت داشته باشه

بچه از،خانم ام البنین،حضرت رقیه، وعلی اصغر بخوایید، 

ان شاءالله به زودی باردار میشید

مشکلتون چیه؟ چندساله اتون؟ 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
نمیدونم چقد دوندگی داره ولی از نظر مالی و روحی روانی و سابقه اعتیاد و... بررسی میکنن زن و شوهر رو

همه چی اوکی هست خب ولی نمیشه ما ترجیح میدیم‌بچه خودمون باشه نشد هم‌همسرم میگه طلاق میگیریم

ای که دستت میرسد کاری بکن...
نمیدونم چقد دوندگی داره ولی از نظر مالی و روحی روانی و سابقه اعتیاد و... بررسی میکنن زن و شوهر رو

همه این پروسه به کنار

پذیرش خود زن و شوهر و اقوام

و اینکه آیا میتونن اون بچه رو مثل بچه خودشون ببینن و اگر بعدا خودشون بچه دار شدن فرق نزارن

خیلی موضوع پیچیده ایه

همه این پروسه به کنارپذیرش خود زن و شوهر و اقوامو اینکه آیا میتونن اون بچه رو مثل بچه خودشون ببینن و ...

اره کسی که میخواد این کارو کنه نباید احساسی تصمیم بگیره. به آینده فکرکنه آیا میتونه مثل بچه‌ی بیولوژیکیش اون بچه رو دوست داشته باشه یا نه و...

ناامید نشیدباید به درجه برسید که ازته دل بخوایید، من درکنار ازته دل خواستن، فقط میگفتم خدایا اگرصلاح ...

بخاطرش امسال تو اون اوج گرما رفتم کربلا به پاشون افتادم بلکه نگاهی به دلم بکنن بدجوررررررری هم مریض شدم 

نذر کردم اگه شد اسمشو بزاریم علی اصغر یا فاطمه زهرا و سفره باز کنیم 

مشکل از همسرمه (اسپرم صفر)

۲۷ سالمه

ای که دستت میرسد کاری بکن...