2777
2789
عنوان

خدایا یکی از بدترین عذاب ها چشم انتظاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 103 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام،درک شرایطتون واقعا سخت،یکسال ونیم اقدام به بارداری داشتم، باردار شدم و سقط شد، به خاطر تنهایی وناراحتی پسرم دلم گرفت، الحمدالله 6ماه بعدش باردار شدم، اما واقعا سخت بود ،

فقط توکل به خدا وتوسل به اهل بیت فراموش نکن، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
دکتر ها باید اجازه شو بدن هر بار میریم دوره های سه ماهه درمان میدن و هنوز دکترمون قبول نکرده برای آی ...

برید خداتونو شکر کنید مثل ما نیستید خدا رو شکر 

به ما یدونه قرصم ندادن گفتن محاله خوب بشه 

ای که دستت میرسد کاری بکن...
دارو میدن

استرس نداشته باش عزیزم

تو بیخیالیه که ادم حامله میشه اینو خیلیا دیدم اینجوری که تو استرس داری بدنت اسیدی هست به تع‌یق میوفته 

بنظرم بهش فکر نکن

۳۶ ام الان دیر نیست خیلیا ۴۰ سالگی ام حامله میشن همچی دست خداست

ولی ارامش داشته باش

سلام،درک شرایطتون واقعا سخت،یکسال ونیم اقدام به بارداری داشتم، باردار شدم و سقط شد، به خاطر تنهایی و ...

سلام عزیزم

چقدر خوشحالم که به خواستتون رسیدید 

جز خدا و اهل بیت کسی رو ندارم

🌿

سلام،درک شرایطتون واقعا سخت،یکسال ونیم اقدام به بارداری داشتم، باردار شدم و سقط شد، به خاطر تنهایی و ...

چقدر توسل چقدر التماس؟

من نذر نموند ندم من کار خیر نموند که نکرده باشم اما گاهی نمیشه که نمیشه

ای که دستت میرسد کاری بکن...
میدونم عزیزممگه میشه تو این پروسه استرس نداشته باشیم زندگی در حالت عادیش پر از استرسه چه برسه همچین ...

درسته ولی حتما ارتباطات رو با خداقوی کن که آرامش بگیره روحت اینطور زودتر به نتیجه میرسی

اگر مذهبی نیستی یوگا کار کن ، خلاصه منظورم اینه مواظب روحت باش ، روح تو از هر چیز دیگری هررررر چیز باارزش تره

دکتر ها باید اجازه شو بدن هر بار میریم دوره های سه ماهه درمان میدن و هنوز دکترمون قبول نکرده برای آی ...

آهان فکرمیکردم همینجوری هم میشه که خودت بخوای انجام میدن. پس چجوریه میخوان جنسیت تعیین کنن راحت ivf میکنن؟ به این خانم گفته بودن میتونی طبیعی باردار بشی ولی سنت بالاس فرصت کمه و نمیشه صبر کرد و... دیگه ivf کردن

استرس نداشته باش عزیزمتو بیخیالیه که ادم حامله میشه اینو خیلیا دیدم اینجوری که تو استرس داری بدنت اس ...

ممنونم از راهنماییات عزیز دلم

تمام سعیمو میکنم

امیدوارم به آرامش برسم 🙏