2777
2789
عنوان

ازدواج بر خلاف نظر خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 121 پست
فقط اینو از من بدون هرکه تو مسئله ازدواج به حرف خونوادش گوش نداد آخرش پشیمون میشه

من گوش ندادم و پشیمون نشدم ، هر خانواده ای هم مناسب نیست حتما چون حرفی میزنن دلیل نمیشه منطقی باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب زندگی ای. بازمـ میخوای ادامه بدی؟

آدم که دل پدرمادرش بشکنه خدا همین بلا سرش میاره همه جا اومده بی اخترامی به پدر مادر نباید بهش میرفتم 

بچه ام ناخواسته شد سقط هم نشد دیگه بخاطر اون مجبورم 

بگم بهم چی گذشته و میگذره خون گریه میکنی

حانواده صلاحتو میخواد اگر گوش ندادی یروز اینقد پشیمون میشی که چاره نداری... برادر منم کلش داغ بود ای ...

بحث گوش ندادن دادن نیست بحث حرف منطقیه خانواده سما منطقی حرف زدن پس 

کجایی هستی که قوم انقدر مهمه؟ الان دیگه خود پدر و مادر طرف هم زیاد تو زندگیش دخیل نیستن چه رسد به قو ...

عزیزم کاری به کجایی بودن نداره من تمام موهای سرم سفید شده اطرافیانم خیلی هاشون تو دادگاه خونواده و مرکز مشاوره کار میکنن 

ماها وقتی جوون بودیم  فکر میکردیم غریبه میوه نوبره و قوم اَخی 

و کلی با غریبه وصلت کردیم شاید بالای ۲۰ تا وصلت کردیم 

فقط آدمای بی عرضه راضی بودن چون تو قوم بهتر از اینها گیرشون نمیومد

ولی افرادی  خوب بودن و خانواده خوب داشتن همه پشیمون شدن 

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
در این مورد خاص اجازه بدین باهاتون هم عقیده نباشم.

میل شماست و زندگی شما ولی حداقل موقع ازدواج به خانواده دختر و بخصوصصص مادر بسیار توجه کن دنبال با اصالت و چشم و. دل سیر بگرد. در پناه حق

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عزیزم کاری به کجایی بودن نداره من تمام موهای سرم سفید شده اطرافیانم خیلی هاشون تو دادگاه خونواده و م ...

چرا قوم خیلی مهم خیلی ذاتش مهم بعضی قوم ها هستن بدجنس و دخالتی ربطی هم نداره الان تو کدوم زمانه هستیم

😅. همیشه استثنا هست.اتفاق بنظرم تو فامیل طلاق بیشتره

با غریبه باید بسوزی و بسازی چون نمیتونی بگی طلاق آخه تا تَقی به توقی میخوره میگن خودت کردی 

باید بسوزی و به ظاهر بخندی و بگی راضی ام تا شماطتت نکنن

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
بحث گوش ندادن دادن نیست بحث حرف منطقیه خانواده سما منطقی حرف زدن پس

بله خیلی با منطق باهاش حرف زدیم سنش کم بود پاشو کرد توی کفش گوش نداد... مادرمم گفت بزار بره سرش به سنگ بخوره برگرده... دقیقا هم همونطور شد منطق نداشت. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
درسته.

پس پسر خوب اگر مادرت میگه خودی دل به دلش بده من خودم از کسایی هستم که شوهرم انتخاب کرد و خانوادش گفتن نه برو دختر خالتو بگیر الان زندگیم جهنمه با این که با عشق ازدواج کردیم  بیس بار تا پای طلاق رفتم نه حال خودم خوبه نه حال همسرم از ی ماه بیس و پنج روزشو قهریم 

همشم به خاطر اذیت ها و حرفای مادرشوهرمه اما پسر عمم میخواس ی دخاری رو بگیره عمم گفت نه برو دختر داییتو بگیر با این که پسر عمم عاشق اون دختر بود براشم میمرد از دختر داییش هم خوشش نمیومد رفت گرفتش در حدی بود که تا مدت ها عکس پروفایل پسر عمم سیه بود الان بیا برو ببین چقد عاشق و معشوقن چون عمم که میشد مادرشوهر به جا سنگ انداختن همش سعی کرد این دو تا محبت بگیرن نسبت به هم 

خدانکنه عزیزمانگار با دعا چشم و دهنم بسته بودن شبا فقط گریه میکنم روزام با ترس لرز میگذره

تک تک این چیزایی که میگی رو با چشای خودم دیدم

من کلام اخرمو بهتون میگم تو این زمینه ، اگر خانوادتون حرف منطقی میزنن قبولش کنین اگر نمیزنن قبولش نکنین پدر مادر خواهر برادر احترامشون خیلی زیاد واجبه اما مقدس نیستن من اگر ب حرف خانوادم گوش میدادم الان ی مطلقه بودم و با کلی افسردگی ارتباطم الان خیلی کم شده ولی الحمدالله خوشبحتم و حالم با همسرم خوبه در مورد فامیل هم اصلا بنظر من وارد ارتباط ازدواجی نشید چون چه منطقی باشه چ غیر متطقی باز انتهاش به پشیمونی میرسه و اینم بدونین ک اگر خانواده غیر منطقی دارید شده پنج سال ده سال پونزده سال بیست سال صبوری کنید تا یک انتخاب درست رو درمورد همسرتون داشته باشید .آرزو میکنم همانطور ک مد نظرتونه پیش بره براتون در پناه حق باشید