2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علائمتون چی بود

تخته سیاه رو نمیدیدم چی نوشته 

نوشته هارو نمیدیم.

رفتم معاینه چشم 

شماره چشام ۲ بود گفتم عینک کی میزنه 

نگرفتم نگرفتم تا شمارش اومد ۶ دیگه رفتم گرفتم لطفا اگ چشات ضعیفه اشتباه منو تکرار نکن 

آقا هستم
علائمات چی بود

دوربینم ضعیفه مثلا پلاک ماشینو نمیتونستم بخونم یا متنی روی تخته الان دیگه خیلی ضعیفتر شده دلیلشم گوشیه 

مطلب خاصی برای امضا به ذهنم نمیاد... فعلا قدرمو بدونید تا ببینم چی میشه😁❤
تخته سیاه رو نمیدیدم چی نوشته نوشته هارو نمیدیم.رفتم معاینه چشم شماره چشام ۲ بود گفتم عینک کی میزنه ...

اخه من تار دید اصلا ندارم چه دور چ نزدیک.ولی چشام و سرم درد میگیره خیلی از گوشی استفاده میکنم بنظرتون از گوشی نی؟

دوربینم ضعیفه مثلا پلاک ماشینو نمیتونستم بخونم یا متنی روی تخته الان دیگه خیلی ضعیفتر شده دلیلشم گوش ...

من اینارو ندارم ولی چش و سرم درد میگیره سرم خیلی تو گوشیه گفتم از نور گوشیه

اخه من تار دید اصلا ندارم چه دور چ نزدیک.ولی چشام و سرم درد میگیره خیلی از گوشی استفاده میکنم بنظرتو ...

احتمالش هست 

ی محافظت از چشم داره گوشی روشنش کن نورش ی جورایی از آبی میاد زرد منم خیلی از گوشی استفاده میکنم این قابلیتو روشن کردم بهتر شده 

آقا هستم
احتمالش هست ی محافظت از چشم داره گوشی روشنش کن نورش ی جورایی از آبی میاد زرد منم خیلی از گوشی استفاد ...

اگ از گوشی باشه حذفش میکنم میترسم چشام صعیف باشع فکر کن از ۲۴ساعت من ۲۰ساعت ت گوشیم

من چشام نیم نمره آستیگماته باید عینک بگیرم امروز فردا میکنم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍