2777
2789

من یازدهمم! درس های سنگین ! امتحانات نهایی!

مشاور دارم خودم ... مدرسه مثل ی تیکه سنگ بزرگ جلوی راهمه ... حتی پنجشنبه ها هم باید بریم!

همش الکی .‌.. ی دوتا امتحان کلاسی میگیرن!

بقیشم یللی تللی....

اگه نرم هم مدیر و معاون خونمو میکنن تو شیشه...😩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ... شاید از ۵ ساعت ۱ ساعتش مفید باشه اونم مال ریاضیه یا فنون

خا نرو

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

مسیر موفقیتت فقط از راه مدرسه میگذره. حرف مشاوران رو گوش نکن. اونا همیشه بچه‌ها رو تشویق می کنند که به جای مدرسه بشینند تو خونه درس بخونند. در حالی که کنکور چیزی جز درس و مدرسه و تشویق ها و راهنمایی های معلم و دیدن سعی هم کلاسی ها و رقابت نیست.

البته با روشی که مشاورا میگن هم بعضی ها موفق شدند ولی بسیار کمند. اکثریت نیاز به تلاش تدریجی و انرژی هایی که از مدرسه می گیرند دارند.

مسیر موفقیتت فقط از راه مدرسه میگذره. حرف مشاوران رو گوش نکن. اونا همیشه بچه‌ها رو تشویق می کنند که ...

کاملا حرفتون درسته👌🏻❤️

گیر کردم بین مشاور و مدرسه😅

من ۳۰ سال کار کردم و حدود ۲۰ سالش رو مدیر دبیرستان های دخترانه دوره دوم و مدارس خاص بودم. سال های زیادی کارشناس کنکور بودم. کنکور مگه غیر از کتاب و منابع درسی سوال میاد؟؟ باید به کتاب های درسی مسلط باشی و اونها رو منسجم بلد باشی نه مبحث به مبحث.

مشاورا تکنیک های مطالعه و نکته یاد میدند، اصل کار رو معلم و مدرسه انجام میدن

من ۳۰ سال کار کردم و حدود ۲۰ سالش رو مدیر دبیرستان های دخترانه دوره دوم و مدارس خاص بودم. سال های زی ...

واقعا!؟ من بیشتر تمرکزم روی کتاب کار و مشاور و مجموعه‌ایی هست که ثبت نام کردم

سوالات کنکور جوریه که جواب مستقیم تو کتاب نداره و جواب، برداشت کلی از کتابه و کسی میتونه به سوال جواب بده که به کتابهای درسی اشراف کامل داشته باشه. مثلا فیزیک ۱و ۲ و۳   یا عربی ۱ و ۲ ۳