2777
2789
عنوان

سوزش واژن بعد از دستشویی دلیلش چیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 28 پست
ممنون عزیزمچشمبهداشتم کە خیلی روش حساسمفقط ممکنە از سرما اینجوری شدە باشم؟؟امروز خیلی سردم شد

سرما زده به پهلوت کلیه هات و گرم نگه دار با شالی چیزی ببند یا بشین پشتت و بده به بخاری بعدشم آب و چای کمرنگ بخور و برو دستشویی اگر بهتر نشدی قرص سفالکسین هر ۱۲ ساعت یکی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
خیلی چیزااا دیردیردستشویی رفتنلباس زیرت زیادمرطوب بمونعاب کم بخوریرابطمو ک میگی نداریاب زیادبخوردرما ...

خودم توخونە دارم‌مصرف میکنم،ممنون ازت عزیزم

آرە الان میترسیدم برم دستشویی زیاد نگە داشتم،آخر دفو زدم ب دریا رفتم سورپرایز شدم

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خیلی تاثیر داره جوراب بپوش نبات و آب‌جوش بخور

ممنون گلم

چشم فردا میخورم

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
سرما زده به پهلوت کلیه هات و گرم نگه دار با شالی چیزی ببند یا بشین پشتت و بده به بخاری بعدشم آب و چا ...

درست میگی خانوم گل

چشم حتما اینکارا رو‌انجام میدم🌺🌺🌺❤️

خودم توخونە دارم‌مصرف میکنم،ممنون ازت عزیزمآرە الان میترسیدم برم دستشویی زیاد نگە داشتم،آخر دفو زدم ...

قربونت عزیزم

اره بدترش میکنه نگهداشتن

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
قربونت عزیزماره بدترش میکنه نگهداشتن

دیگە تنبهمو گرفتم😫

خواهش میکنم گلم ما خانوما خیلی ظریفیم باید مراقب باشیم وگرنه بعدش همش درد میکشیم😓منم دارم سعی میکن ...

دقیقا 

واقعا بدنمون ظریفە من کە دیگە تعجب میکنم ازش!!

ان شااللە بلا و‌مریضی ازتون ب دور باشە❤️❤️❤️

من انقدر درگیر عفونت و کلیه و اینام نابودم الانم خارش شدید دارم😭

متنفررررم از خارش

دکتر رفتین؟؟؟برای عفونت و‌کلیە چ اینا؟؟

مرسی عزیزم برام دعا کن🙏🏻💞

چشم عزیزم حتما❤️

توهم برای من دعا کن

متنفررررم از خارشدکتر رفتین؟؟؟برای عفونت و‌کلیە چ اینا؟؟

بله ۱۶ ساله کلیه هام اذیته الان زندگی یه ضربه ای بهم زده که کمترین اهمیت شده کلیه ام

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

عزیز منم چند روز پیش علائمم همین بود همزمان ۳تا خانم دیگه هم مشکل منو داشتن

دکتر نرفتم بعد ۳روز دیگه جیشم نمیومد از شدت عفونت و التهاب 

رفتم دکتر دارو داد خوب شدم خداروشکر ولی خیلی حس بدی بود اگر میتونی حتما یه دکتر برو پشت گوش ننداز بیخودیم آنتی بیوتیک نخور 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍