2777
2789

تاپیکمو حذف نکرد شنبه و دوشنبه هم فرستادم بازم تاپیکمو حذف نکرد 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

من یه تاپیکم هست می‌خوام حذف بشه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

شخصی باشه حذف میشه تا جایی که اطلاع دارم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شخصی باشه حذف میشه تا جایی که اطلاع دارم

همون شخصی فرستادم تو پی وی فرستادم

بعضیا رو پاک نمیکنه چون خصوصی نیست

وا چه ربطی داره 

من الان می‌خوام این تاپیک حذف شده چیکار کنم 

هییی نمیدونم چیکار کنم فردا بهشون زنگ میزنم 😑

What is meant for you will stay                           چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره💖💅🏻':)  #جَذابای‌سایت🌷🌱~

همون شخصی فرستادم تو پی وی فرستادم

موضوع تاپیک باید خصوصی و شخصی باشه تا پاک کنن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
هییی نمیدونم چیکار کنم فردا بهشون زنگ میزنم 😑

مسخره می‌کنی 

برای نی نی یار3 بفرست گفت اگه نی نی یار حذف تاپیک پاک نکرد بدید من چک کنم

آیدی شو برام میفرستی 

مسخره می‌کنی

نه واقعا میخوام بهشون زنگ بزنم چون اصلا رسیدگی نمیکنن

What is meant for you will stay                           چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره💖💅🏻':)  #جَذابای‌سایت🌷🌱~

با هر پاک کردن تاپیک کلی سرچ نی نی سایت میاد پایین 

همین الانشم با روش تعلیق قدیمی که ۵۰ درصد سایت تعلیق شدن هیچی از تاپیکاشون نموند همینجور روش حذف تاپیک قبلی هم کلی تاپیک رو حذف کردن این برای سایتشون بده خیلی دیگه شخصی باشه پاک میکنن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗