2777
2789
عنوان

گوشی مخفی شوهرمو پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 29 پست
اره خدا عقل و منطق و اختیار داده وفتی میبینی شرایطت بده یکیو بدبخت نکنی

یکی هست با شوهرش خوب نیستن

میگفت خدایا اکە قسمت من بااین ادم‌نیس و صلاحمون با هم نیس،زودی از هم جدامون کن

خب عزیز من

خودت میبینی دیگە وضعیتتو،خدا چیکارت بکنە؟؟؟

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجوری نگو توروخداالان اگه یه درصد استارتر تحت تاثیر حرف های تو سقط انجام بده گناهش گردن توام میوفت ...

حرف حق رو باید زد

گناه بیچاره کردن یه آدم خیلی بیشتره

از آدم عوضی خیانتکار بابا در نمیاد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نمیدونم چرا هرکاری میکنم عکس اپلود نمیشع

اسکرین بگیر

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات
حرف حق رو باید زدگناه بیچاره کردن یه آدم خیلی بیشترهاز آدم عوضی خیانتکار بابا در نمیاد

دیگه باید خودش مراقبت میکرد که باردار نشه وقتی رفتارهای شوهرشو میدونس

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

الانم وقت هست

بعدم جلوگیری یه امر دو نفره ست بیشترشم دست آقاست تا خانوم

ایسونم الان فهمیده شوهرش گوشی مخفی داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
الانم وقت هستبعدم جلوگیری یه امر دو نفره ست بیشترشم دست آقاست تا خانومایسونم الان فهمیده شوهرش گوشی ...

تاپیک های قبلشو بخون از قبل میدونسته شوهرش خیانت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما مگه شرایط زندگی منو میدونی !!؟

از کجا میدونستم داره بهم خیانت میکنه ؟! چرا قضاوت میکنی ؟!

شما مگه شرایط زندگی منو میدونی !!؟از کجا میدونستم داره بهم خیانت میکنه ؟! چرا قضاوت میکنی ؟!

خودت تاپیک زده بودی مچ شوهرمو گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاپیک های قبلشو بخون از قبل میدونسته شوهرش خیانت میکنه

اره ولی وقتی هر سری منو متهم ب شکاک بودن می‌کرد بعدشم من جلوگیری طبیعی میکنم چند ساله خانوم از خدا میخوام هیچ وقت حالی ک من دارم رو نداشته باشی

اره ولی وقتی هر سری منو متهم ب شکاک بودن می‌کرد بعدشم من جلوگیری طبیعی میکنم چند ساله خانوم از خدا م ...

ایشالا شماهم ازاین حال نجات پیدا کنی عزیزم❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالا شماهم ازاین حال نجات پیدا کنی عزیزم❤️

چی بگم گلم شکا حق داری درک نکنی خداروشکر لابد همسر خوبی داری ک درکت میکنه مثل من گیر یع مار هفت خط نیوفتادی ک باهات جوری رفتار کنه ب بودن خودت شک کنی چ برسه ب باردار شدن 

چی بگم گلم شکا حق داری درک نکنی خداروشکر لابد همسر خوبی داری ک درکت میکنه مثل من گیر یع مار هفت خط ن ...

اتفاقا یه تجربه داشتم دقیقا عین تو با نامزد سابقم خوب درک میکنم که چجوری جیگر آدم میسوزه

بخاطر همین میگم ایشالا ازاین حال نجات پیدا کنی

ولی سقط اون بچه جز گناه چیزی نداره عاقلانه تصمیم بگیر برو پیش مشاور

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا یه تجربه داشتم دقیقا عین تو با نامزد سابقم خوب درک میکنم که چجوری جیگر آدم میسوزهبخاطر همین م ...

اتفاقا میخواستم سقط کنمبا حرفای مینی سایتی ها مطمئن شدم من خودم بابام آدم خیانتکاری بود دست به زنم داشت جرا باید وقتی تجربه این حالو داستم یکی دیک رو مثل خودم بیارم ب این دنیا؟!