2777
2789

پسرم ۱۱سالشه امشب متوجه شدم الت تناسلیش موی زائددراورده ازنگرانی خوابم نمیبره بنظرتون بلوغ زود رسه؟لطفا راهنماییم کنید دارم دق میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعنوان یک پسر خودم 11-12 سالگی بلوغ شدم...

بستگی به منطقه اتون داره اگه جای گرمسیر هستید طبیعی هست(که داخل ایران در بیشتر نواحی طبیعیه)

بلوغ پسر معمولا باید بین 12 تا 14 نهایتا 15 16 سالگی شکل بگیره...

از این سن زودتر یا دیرتر زودرس یا دیررس میشه...

گرچه بلوغ زودرس هیچ بد نیست و جای نگرانی نداره...

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

بعنوان یک پسر خودم 11-12 سالگی بلوغ شدم...بستگی به منطقه اتون داره اگه جای گرمسیر هستید طبیعی هست(که ...

ممنون ک جواب دادین اخه میترسم قدش کوتاه بمونه چون خیلی لاغروضعیفه

یعنی رویش مو طبیعیه؟

اطلاعی ندارم 

ولی اینقد حساس نباشید بلوغ زود رس نگرانی نداره مهم این مواظب پسرتون باشید عشق بورزید محبت کنید وقت بزارید باهم تفریح برید تا اینکه بره با دوستاش بگرده 

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

اگه میترسید شبا زود بخوابه خیلی تاثیر داره جون در مرحله رشد هست 

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

ممنون عزیزم چشم حتما🌹🌹🌹🌹

چشمتون سلامت✨

پسرا ی جورین روحیه لطیفی دارن هر چقد باهاش صمیمی باشی اونقد خوبه هر چی شد برا شما تعریف کنه تشویق کنید  

مقایسه نکنید اینا خیلی مهمن رو اینا باید حساس شد 

ببر متخصص غدد براش آمپول و دارو بده بلوغش دیرتر بشه قدش کوتاه نمونه، چون پسر هم هست قدش کوتاه باشه ا ...

شنبه حتما میبرمش قدش ۱وچهل وزنش ۳۳بنظرتون خیلی کمه ؟

خیر قد هییییچ ربطی به بلوغ نداره...

بلوغ هر زمانی شروع بشه تا یک تایم بخصوصی تموم میشه...

غده های هیپوفیز چندان ارتباطی با بلوغ نداره...

این باور که طبق شایعات هست رو بندازید دور...

توی سمت ما که جنوبی هستیم بیشتر بچه ها بلوغ زودرس دارن...

هر نوع قدی بخواین هست...

از کوتاه هست تا 2 متر

قد ربط به ویتامین و فعالیت بدن و تغذیه سالم و مفید داره...

تنها دلیلی که نسل های جدید کوتاه تر شدن تغذیه های ناسالم و مواد غذایی های ضعیف تر نسبت به دوره های قبل

و جهش های ژنتیکی هست

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی