2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره بچه بکاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین به هیچ روشی نمیتونی تضمین کنی دوقلو میشه. حتی آی وی اف اگر بکنی و سه تا جنین هم برات بذارن بازم معلوم نیست چند قلو بشه. با دارو هم تضمینی نیست. بعد هم یکیش رو دنیا بیار ببین چقدر با خاک یکسان میشی بعد به فکر دو تا همزمان باش. چنان دهنت رو سرویس بکنه بچه که کلا بگی همین یکی بسه 😅

ببین به هیچ روشی نمیتونی تضمین کنی دوقلو میشه. حتی آی وی اف اگر بکنی و سه تا جنین هم برات بذارن بازم ...

وایی راست میکی😂😂 ولی ی خوبیم اینه ک دوتا باهم بزرگ میکنی بعدا راحتی😂🤦🏻‍♀️

جورجینام زن رسمی رونالدو🧿💍❤️

وایی راست میکی😂😂 ولی ی خوبیم اینه ک دوتا باهم بزرگ میکنی بعدا راحتی😂🤦🏻‍♀️

یکی از دوستای من بود بعد زایمان اون روزای اول که مامانش پیشش بود و کمکش میکرد رفتم دیدنش میگفت من حتما یکی دیگه میخوام زود هم دنیا میارم. وقتی بچه ش یک ساله شده بود بهش گفتم هنوز میخوای؟ میگفت نه همین یکی برای هفت پشتم بسه. بچه خیلی سخته.