2777
2789
عنوان

بیایید عکس از هر چی که براتون وایب خوب میده بزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 142 پست
این عکس ماهی رو خودتون گرفتید ؟ چق قسنکه 😍

نه عزیزم عکس نتیه 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازت انرژی مثبت میگیرم🫧اونی که میخوای بشهحس می‌کنم قرار اتفاقات خوب بیفته تو زندگیت🙂

عه چه خوب گل من 🤍😘

ممنون عزیزم انشاءالله 🥺🥲

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱                        اللهم صل علی محمد و آل محمد

ان شاءالله آخرش این خونه مال خودتون بشه

چقد مهربونی اخه!

انشاالله هر چی دعا میکنی هزار برابرش به خودت برگرده✨

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

عروس هلندی خودم شبیه اینه تقریبا، امشب نزدیک بود برق بگیرش  خیلی اعصابم خورد شد! توی شوک بود، یکم پرای شکمش سوخت،نمیدونم به بدنشم رسید یا نه!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

به بهالهیگوشت بشه بچسبه تنت هر چی خوردی🤭

مرسی آب انار بیشتر لاغر میکنه تا گوشت بشه😅

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چقد مهربونی اخه!انشاالله هر چی دعا میکنی هزار برابرش به خودت برگرده✨

الهی آمین

خودت که مهربون تری قربونت برم  

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

عروس هلندی خودم شبیه اینه تقریبا، امشب نزدیک بود برق بگیرش خیلی اعصابم خورد شد! توی شوک بود، یکم پر ...

شیطون بشین سر جات دیگ🤭🤭

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚