2777
2789
عنوان

بیایید عکس از هر چی که براتون وایب خوب میده بزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 142 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان🥺ذخیره می‌کنم چیزی لازم داشتم از شما خرید کنم 

اگه آنلاین شاپ دارین🥺

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

آخه منظرش عالیه! با اون منظره آدم هی دلش میخواد ظرف بشوره ان شاءالله خیلی خیلی بهترو خوشگل ترو بزرگ ...

ممنونم عزیزم اره خودمم اینجا رو دوست دارم دلم نمیخواد از اینجا برم دو تا بچه هام اینجا بدنیا آمدن 

مرسی عزیزدلم😁😘اره انلاین شاپ دارم

اکی پس اگه لازم داشتی تبلیغ هم می‌کنم یکم صبر کن دعا کن حل شه کارم خب 🥹

از من به تو هدیه تبلیغ می‌کنم پیجی داشتی بره بالا

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

حس امنیت،خوشبختی و مهم تر از همه بچگی میده🥲

دقیقا🥲اون لحظه ها تکرار نمیشن 

ممنونم عزیزم اره خودمم اینجا رو دوست دارم دلم نمیخواد از اینجا برم دو تا بچه هام اینجا بدنیا آمدن

اگر قصد خرید داشته باشین،صاحبخونه حاضره بهتون بفروشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

چند روز پیش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی