2777
2789

پدرشوهرم داییمه

بعد زیاد رفت امد نداریم

همیشه ب عنوان دخترخواهرش بودم و پیچیده تو مانتو و شال

حالا چیکار کنم مانتو شال دربیارم؟!

تا کی بمونم خونشون؟

قراره ده صب برم

اقا نخندین ولی واقعا برام سواله😅😂😂😂

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه شومیز شلوار بردار با خودت ببر  بپوش .اگه معذبی شال هم روسرت باشه 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

مثل قبل باش واسه اولین بار نمیخواد حجابتو در بیاری کلا  یه بلوز شلوار بپوش شالتم بزار روسرت باشه 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
ده صبح بری چیکار

دنبال خونه میگیره 

دیگه باهم میریم

زنداییم گف نهار درست میکنه نامزدمم گف دیگ صب میاد دنبالم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

داییته ها تو اون موقع جلو پسرش شال سرمیکردی که الان شده شوهرت

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
دایی که محرم بوده چرا تو مانتو شال؟بنظرم شال که نپوش ولی شلوار و شومیز مناسب و بلند بپوش❤️

همیشه با فامیل اونجا بودم واسه همین شال گذاشتم

اما الان تنها میرم

الانم نظر خودم شومیز بود ولی یکم استینش کوتاهه

فک نکنم مشکلی باشه