2777
2789
عنوان

من خیلی پولدارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 158 پست
اخ اخ باریکلا خوراک خودمه بپرم از خودم داستان سرهم کنم گرون بفروشم😂

اره برا میگرن خوبه برا بارداری خوبه و فلان معجون عنبر نسا درست کن توزیع کن توی کل جهان😂😂

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

توروخدا ببین اینی که چشمش بازه بیل طلایی چیزی نمیبینه برای من😂😂

بخدا گمش کردیم😂😂همسرم رفته بوده خیاطی لباس منو بگیره اون خانومه هم اونجا بوده 

جواب سوالاشونو داده

بعد سوال کردیم فهمیدم پری داشته 

میگفتن انقدر چشم سومش بازه ترکیده

حرفاش واقعیت خالص بوده

ولی نه شمارشو گرفته شوهرم نه اسمشو پرسیده همش میگیم کاش دوباره پیداش کنیم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راهت طولانیه ولی مطمعنم موفق میشی چون ارادت قویهحس میکنم خانوادتم حسابی پشتتن🥺۱۸ فروردین میشه سه سا ...

ممنونم ولی باید مستقل برای مهاجرت زحمت بکشم به دلایلی ولی حتما میشه نشدم یه پارتنر مهاجرت پولدار. تور میکنم

زندگی سختیای خودشو داره میتونید با هم زندگیتونو به نحو احسنت بسازید❤️

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

ممنونم ولی باید مستقل برای مهاجرت زحمت بکشم به دلایلی ولی حتما میشه نشدم یه پارتنر مهاجرت پولدار. تو ...

فداتشم حق باتوعه😚🧡

ایشالا ک موفق ترینی

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

فردا من کره هستم 😍😍

چرا فردا جیسو خانم تو فردا ۸ شب تور داری باید از الان راه بیفتی لیریکارو هم تو هواپیما تمرین کن 😂

عه حیف شد که باز خوب شد جواب شمارو داد

اره تازه ادرس گنجم بهشون داده😂

چرا فردا جیسو خانم تو فردا ۸ شب تور داری باید از الان راه بیفتی لیریکارو هم تو هواپیما تمرین کن 😂

😂😂اخخخخ اره بخدا از الان باید برم بگم یه هواپیما شخصی برام اماده کنن اونجا باید تمرین کنم 🤣🤣

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

😂😂اخخخخ اره بخدا از الان باید برم بگم یه هواپیما شخصی برام اماده کنن اونجا باید تمرین کنم 🤣🤣

تو چرا مگه منیجرت مرده اس بذار اون بره حساب کار دستش بیاد چخبر از لیسا ؟

جدییی وای چه باحال😂😂

اره بخدا میگفت دقیق گفته چهار متری نیم زیر زمینه

دستگاه بردن حرفش دقیق بوده🙂فقط حیف نمیشه درش بیارن مردم اون روستا نمیزارن بفهمن همشونو اتیش میزنن😂