2777
2789
عنوان

بچها رفتم تزریقات امپول بزنم میترسم نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 37 پست
میشه؟امپولم سفارولین بودسورنگ یه مشکی بهم داده بود داروخونه نمیدونم والا

سفازولین سرنگ ۵ میخواد شاید سرنگ خودت ۲ یا ۳ بوده عوض کرده.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

میشه؟امپولم سفارولین بودسورنگ یه مشکی بهم داده بود داروخونه نمیدونم والا

من یه بار نوروبیون داشتم داروخونه بهم یه سرنگ داد موقع تزریق طرف گفت کوچیکه باید با بزرگتر تزریق کنم

احتمالا برای این بوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا آخه عزیزم میترسم یخورده آخه خودم سرنگ خریدم سرنگم سرش مشکی بود اونی که بهم زد ابی بود

گفتم دیگه شما هر چی میخری از داروخانه همونو میچپونه تو کمد از پد الکل و هر چی، اون جعبه سرنگ روزانه اش استفاده میکنه،که همش نو هست،بعد یه جورایی مثل کارمندا که منگنه و پوشه و کاغذ میبینن اب از لب و لوچه اشون اویزون میشه،تزریقاتیام دنبال یه دونه الکل اضافیه چسب و سرنک اضافین حالا شانسش برلی شما رنگش فری داشته شایدم کیفیتش بهتر بوده نگه داشته برای خودش

یه تزریقاتی بود نوشته بود دکتر فلان روبروی بیمارستان شهر بود منم اعتماد کردم خب چمیدونستم

اره خب ادم نمیدونه دیگ ب کی اعتماد کنه ولی شما نترس امکان نداره یه سرنگ ب دونفر بزنن

چرا؟

دکتر بلانسبت احمق شیش تا امپول تجویز میکنه برا مادرم 

مامانمم میبره بیمارستان بزنه حالا خدا میدونه دوز امپولارو زیاد زدن یا مامانم قندش بالا بوده فشارش بالا بوده سرومو ک‌زدن یهو مادرم بیهوش شده بابام میگفت 

بعدش مادرم تشنج بدی کرده و حالش خیلی بد بوده ک اخرم خپا برامون نگهش داشت دیگ یه امپول دیگ زده بودن ک حال مادرم خوب شده بود ولی تاصبح هزیون میگقت تب شدید کرده بود