2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوش شانس

آره وقتی ليسانس گرفت رفت تو آزمایشگاه اون کارخونه بعدم خیلی برای پدرشوهره زبون میریخته پسره هم خیلییییی نجیبه کلا بسیار خانواده بافرهنگی هستن خیلی ساله می‌شناسیمشون چون دایی زنداییم میشن فکر کن همیشه یه تاکسی تو پارکینگش بود سال بعد عروسی دخترش رفتیم خونش یه هایلوکس صفر تو پارکینگشون بود پسره خودش هم لکسوس داره

دخترعمم هم از روستا با یه پسره خیلی خرپول ازدواج کرد اون دیگه آمار دارایی شوهرشو نداره خیلی پولدارن 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
من یه نمونه ش هستم وقتی عقد کردیم شوهرم یه قرون پول تو جیبش نداشت که من پول تو جیبی که از بابام میگر ...

چطور تلاشی؟

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂
معمولا دعا میگیرن

نه بابا

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من باتوجه به شرایطی که داشتم تو  خونه پدریم بعد ازدواج زندگیم ازین رو به اون رو شد.نه خییییلی پولدار اما رفاه نسبی و خونه و ماشین و سرمایه و آینده بهتر.کارعجیب غریبی هم نبود.ازصفرشروع کردیم.دوتایی چندسال بود فقط کارکرده بودیم بعدازدواجم باهم پس اندازکردیمو وامو مدیریت و برنامه ریزی خونه و ماشین گرفتیم بعد یه مدت خونه و ماشینو بهتر کردیم بعد یه مدت پس انداز و سرمایه گذاری.ولی راستش سهم شانس رو هم نادیده نمیگیرم.یجاهایی واقعا شانس هم آوردیم و گرفت.

چطور تلاشی؟

از شهر کوچک مهاجرت کردیم به مشهد 

البته اینا همه لطف امام رضا

مغازه ای که دوستش واگذار می‌کرد رو گرفت و الان ۵ سال هس مغازه رو داریم خیلی پیشرفت کردیم 

اون کسی که کارگاهش رو شرکت میکنی اسمش چیه؟ پیجشو داری؟

اسمش علی زند من واسه رشد و تعالی روحم تو‌کارگاهاش شرکت میکنم ولی کسیکه به اون جاها برسه عوض اینکه دنبال  آرامش ‌وپول و خوشبختی بدوه 

همه این چیزا براش میباره و تمام حرف استادم مراقبه و در لحظه ی حال زندگی کردنه 

اگه بتونی اینجوری زندگی کنی همه چیز عوض میشه 

منظور از اینکه تغییر از دنیای درون ما آغاز میشه یعنی همین که شما خودتو بشناسی بدنتو بشناسی درون خودت رو بشناسی 

و از درون تغییر کنی و سبک زندگیتو عوض کنی 

کانال هم داره چندتا ولی کارگاهاش جداست و ماهی یه کارگاه میذاره 

شما اگه تو کانال هاشم عضو بشی خیلی چیزا یاد میگیری 

توی تلگرامه پیج نداره یعنی من ندارم پیجش را 

ولی اون خودش جریان زندگیه دیگه در زندگی حل شده 

سرتاپا انرژیه 

دوست نداشتی نیا کانالاش ولی مراقبه چاکراها رو فراموش نکن از نت و اینستا و اینا بگیر 

بدن ما هفت تا چاکرا داره 

که همگی از وسط بدن ما رد میشه یه خط صاف از پایین به بالا 

اولی بین واژن و مقعد

دومی چهار انگشت زیر ناف 

سومی چهار انگشت بالای ناف

چهارمی روبروی قلبت وسط قفسه سینه

پنجمی توی گلوت 

ششم بین دو ابرو و هفتم بالای سرت درواقع کف سر 

که سه تای اولی بیشتر به مال برمیگرده

چهارمی احساساته 

پنجمی مال زبونه که اگه انسداد داشته باشی حرف زدن برات سخته

ششم چشم سومه که دیدگاهت به زندگی عوض میشه 

خیلی چیزارو از پیش میفهمی بعضی چیزا بهت الهام میشه و ….

هفتم هم مال رشد و تعالی روح 

روی اینا همه باهم مراقبه کن 

هیچوقت روی یکی مراقبه نکن 

چون هرروز روی یه کدوم مراقبه کن 

چون اگه یکیش انسداد داشته باشی راه انرژی را در بدنت میبندی و باعث‌مسملات زیادی برات میشه 

روش صحیح مراقبه را از نت بگیر 

شبت خوش

من باتوجه به شرایطی که داشتم تو خونه پدریم بعد ازدواج زندگیم ازین رو به اون رو شد.نه خییییلی پولدار ...

ولی....ولی....یچیز مهم ولخرجی که نمی‌کردیم هیچ یجاهایی واقعا خرج هم نمی‌کردیم.ینی راستش اوایل کم خرج خوردو خوراک و پوشاک میکردیم.من عادت داشتم و سخت هم نبود بعدم زود گذشت الان اصلا یادم نمیاد اونروزا چی خوردم چی پوشیدم ولی چیزایی ک پس انداز شد زندگی و رفاه الانم شد.

اسمش علی زند من واسه رشد و تعالی روحم تو‌کارگاهاش شرکت میکنم ولی کسیکه به اون جاها برسه عوض اینکه دن ...

کانالش رو میفرستی؟ 

مرسی

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂
نه بابا

چرا اخه با چشم دیدم مخصوصا اگه همه دخترهای یه خانواده عالی ازدواج میکنن بدون دعانویس پیدا کردن 

من خواهر خودم عالی ازدواج کرد عالی 

ولی ربطی به من نداشت 

اما دوستم ۵ تا دخترن ۲ تا لیسانس دارن ۳ تاشون دیپلمه 

سیاه سیاههه لاغر قد بلند با موی فر 

اصلا خوشگل نیستن ، یه ملا بود روستا پدریشون 

اوون براشون عالی بود بزرگه با تاجر ازدواج کرد 

دومی با قاضی 

سومی با جراح 

چهارمی با همکار داماد سومی اوونم جراح 

به پنجمی رسید با یه کارخونه دار دوست شد از شانسشون خورد به کروناها ملاهه فوت کرد 

اصلا نگم برات حتی دوست خوبم گیرش نمیاد خواستگار هم لول پایین مثل خودش ، در به در دنبال دعانویس بودن ولی یافت نکردن 

به مزاقشون خوش اومده بود 

از فرش به عرش رسیده بودن 

فقط پنجمی شانس اورده از ۴ تا خواهر قبلی پول میگیره و زندگی خوبی داره 

پدرشون هیچی نداشت جز یه خونه 

الان دخترهاش مدام پاریس ، لندن ، و ... اروپا براشون مثل شمال رفتن هست ،کم چیزی نیس سفرهای لوکس چند صد میلیونی 

برند پوشیدن ، ورزش های لوکس ، اسب داشتن، ماشین چندین میلیاردی ، طلا جواهرات ، حتی یک ریال جهیزیه نبردن 

چرا اخه با چشم دیدم مخصوصا اگه همه دخترهای یه خانواده عالی ازدواج میکنن بدون دعانویس پیدا کردن من خو ...

چه خوب کاش مامانای ماهم بفکر این چیزا بودن😂😂🥲

بلد نیستم بفرستم سرچ کن تلگرام ببین میاد بالا یکیش مدرسه ی عشق و یکیش ماتریکس و کندالینی علی زند

مرسی