2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اصلا من چادریم بخدا اما به مامانش گفته بود این میخواسته بی چادر بیاد مهمونی اما من نگفتم بی چادر ...

کاش نمیذاشتین اونا دخالت کنن.

خودتون ی جوری حلش میکردین...

من مادرشوهرم چندین بار بهم تیکه انداخت بی احترامی کرد هر سری چند ماه قهر بودم تا بیاد معذرتخاهی... 

رابطم کمه و تو ی ساختمونیم... 

یذره سیاست بخرج بدی زبون داشته باشیب خدا مرد خرت میشه

فقط بهترین اخلاقی ک مرد میتونه داشته باشع اینه ک در هرصورت پشت زنش باشع حتی حق با خانم نباشه

کاش نمیذاشتین اونا دخالت کنن.خودتون ی جوری حلش میکردین...من مادرشوهرم چندین بار بهم تیکه انداخت بی ا ...

اره کاش 

اما اره اذیتم کرد از نامزدم مبترسم الان فکر برگشتن میکنم بدنم میلرزه 

اره کاش اما اره اذیتم کرد از نامزدم مبترسم الان فکر برگشتن میکنم بدنم میلرزه

هیچوقت نباید بترسی از مرد ...چون پرروتر میشه....

واسش شرط بذار و ی سری توافقا داشته باشید بعد برگرد

هیچوقت نباید بترسی از مرد ...چون پرروتر میشه....واسش شرط بذار و ی سری توافقا داشته باشید بعد برگرد

هیچکس نمیاد ناز منو بکشه فقط خودش خانوادش به پدر و مادرم میگن بزنین بفرستین بیاد رو ندین به دختر 

هیچکس نمیاد ناز منو بکشه فقط خودش خانوادش به پدر و مادرم میگن بزنین بفرستین بیاد رو ندین به دختر

خودش چیزی نمیگه

زن پر از نازه نیازه

مرد هم وظیفشه سرخود نریا عادت میشع براشون

خودش چیزی نمیگهزن پر از نازه نیازهمرد هم وظیفشه سرخود نریا عادت میشع براشون

نه نمیرم سر خود 

خیلی نامردم رفتارش بده اذیت میکنه اما میگه خیلی دوست دارم گریه میکنه دلم نمیاد نابودش کنم

خانوادت چی میگن؟

مامانم که از اول میگفت طلاق نه 

بابام از اول گفت اره فقط طلاق ولی بی احترامی نکنید روتون باز نشه که مامانم باعث شد روم به مادرشوهر باز بشه 

الان بابام با یه آدم مطمئن حرف زد گفت عالیه اشتباه نکنید برگرده و این حرفا اونم دیگه با طلاق مخالفه اما میگه روتون به هم باز شده فایده نداره