2777
2789
عنوان

شوهرم همش گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اذیتم میکنه بعدشم گریه میکنه الامم میگم نمیخوامت بابا ولی گریه میکنه میگه حداقل یه نگاه بهم بکن

اذیتش نکن گناه داره چجوری دلت میاد اشکشو دربیاری اخه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

توضییح بده چطوریه مثلا دعواتون سر چیه

سز اینه که بهم میگه فلان کارو انجام نده بعد بعدا میپرسه انجام که ندادی بعد باز بعدش میگه دروغ نگی ها من میفهمم پس راست بگو

مثلا میگه با هیچکس حق نداری عکس بگیری حتی مامان یا بابات 

اذیتم میکنه بعدشم گریه میکنه الامم میگم نمیخوامت بابا ولی گریه میکنه میگه حداقل یه نگاه بهم بکن

وای چه حرص دراری بنده خدا

تروخدا اذیتش نکن 

قویش کن کاری نکنه ازت متنفر شه

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

اره خوب صحبت نمیکنه اصلا صحبتی نمیکنه

برید مشاوره

البته پیش یه مشاور خوب

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
میخوام ازش جدا شم

چرا 😕

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

اها خب بهش بگو این گیر دادناتو کم کن بهم اعتماد کن هر سوالی رو یه بار بپرس نه صد بار

گفتم اما درست نشد میگه ببخشی. اشتباه کردم دیگه نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره باز از فرداش همون آش و همون کاسه