2777
2789
عنوان

خیلی دام گرفته اوناایی ک مشکل باروری دارید میشه بیاید 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 64 پست
وا اخه این چه سنیه من خالم تو ۴۱ سالمی بچه سر و مر و گنده خدا بهش داد اخه ۳۰ هم شد سن

از بس از روشا ناامید شدم احساس میکنم رحمم بدرد نمیخوره دیگه از بس هورمونام بهم ریخته انقدر گریه کردم 

خود ب خود بتا میاد پایین بدون این که تو سونو چیزی پیدا باشه ۵ هفته و ۴ هفته . به این میگن بارداری شی ...

بیین نرو ابن سینا چرته و پرته 

ول کن بشین ظبیعی اقدام کن توکل ب خدا یا میشه یا نمیشه 

به این فکرکن ک اگ نشه دنیا به احر نمیرسه

جدی میکم خودتو وفق بده 

فک میکنی اینایی ک بچه دارن خیلی خوشبختن نه بخدا هزار تا مشکل دارن

انشالا توام مامان بشی اما بنطرم تلاشتو کردی فعلا کاری دگ نکن سلامتی خودتم مهمه دختر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعی باردارشدمتهش درست معلوم نشد مشگل از کی بود هم اسپرم شوهرم ضعیف بود هم خودم تنبلی داشتم

خوشبخالت بخیر کزشته 

برای منم دعا کن جفتمون مشکل داریم خم من هم همسرم اجب گرفتاری شدیم حوصلع اینجپر مساعل رو نداشتیم

بیین نرو ابن سینا چرته و پرته ول کن بشین ظبیعی اقدام کن توکل ب خدا یا میشه یا نمیشه به این فکرکن ک ا ...

بخدا از بس هورمون تو بدنم کردم انگار دارم افسردگی میکیرم یه حمام ساده رو که همیشه هرروز میرفتم الان نمیتونم برم اعصابم نمیکشه یه مو نمیتونم رنگ کنم دارم داغون میشم حرف دلمم نمیتونم به هیچکس بزنم 😞😥فقط گریه میکنم 

بخدا از بس هورمون تو بدنم کردم انگار دارم افسردگی میکیرم یه حمام ساده رو که همیشه هرروز میرفتم الان ...

همسرت جی میکه بابت این موضوع نمیکه دگ ول کن نریم ولش کن بجه رو؟

بابا نرو خب یه مدت پل کنید خودتون انجام بدید دیدی ک ای وف اف کردی نشد 

خدارو چه دیدی شاید بچه داد بهتون 

بشینید طبیعی انجام بدید 

خوشبخالت بخیر کزشته برای منم دعا کن جفتمون مشکل داریم خم من هم همسرم اجب گرفتاری شدیم حوصلع اینجپر م ...

دکتر ب من میگه من نمیدونم چته یا ایمنی بدنت خیلی بالاس یا خیلی پایینه میگه ژنتیک و ایونولوژی بدنت یه مشکلی داره 

همسرت جی میکه بابت این موضوع نمیکه دگ ول کن نریم ولش کن بجه رو؟بابا نرو خب یه مدت پل کنید خودتون انج ...

شوهرم میگه صبر کن سال دیگه میریم دکتر تهران اخه شهرستان زندگی میکنم ‌ بدهی داریم الان نمیتونه ببرتم . 

خودمم دکترو یه سال بود ول کرده بودم که طبیعی بارداری شیمیایی شد 😞

بیین اند‌ومتریوزت دو طرف تخمدانته؟چطوری بود اندازش؟اصلا عکل نکردن برات نه که برش دارن کیستو؟همسرت اص ...

لاپارسکوپی کردم هیستروسکوپی کردم شوهرم مشکل نداره 

دیرو سونو دادم دکتر گف از خونریزی زیاد ضخامتت خیلی کم شده ولی کیست اینا نداری اصن انگار نمیدونه من چمه 

شوهرم میگه صبر کن سال دیگه میریم دکتر تهران اخه شهرستان زندگی میکنم ‌ بدهی داریم الان نمیتونه ببرتم ...

بیین ای وی اف کردی منفی شد؟

چرا میکی جنین تشکیل نشد؟

تشکیل نشده  باشه پس چی برات انتقال دادن؟

اول جنبن رو درست میکنن بعد انتقال میدن دک

لاپارسکوپی کردم هیستروسکوپی کردم شوهرم مشکل نداره دیرو سونو دادم دکتر گف از خونریزی زیاد ضخامتت خیلی ...

اخه میکی اند‌‌متریوز داری ک 

اندپمتریوزو عمل نمیکنن ها 

حتما کیستت یه جیز دگ بوده