2777
2789

مادرم معاون اموزشی ی مدرسه ی غیردولتیه

کم و بیش از تماسای تلفنیش متوجه قراردادای مالی با دبیرا میشم

مثلا برای دبیر زیست با مدرک کارشناسی حدودا بگیم ۱۰ سال سابقه تدریس ، حدودا ۵۰ تومن ( حداقل) نیم ماهه نه یکماه کامل.

اونم نه برای دوازدهم 

برای دهم یازدهم

برای سال دوازدهم هزینه ی بیشتری میگیرن.

مادرم معاون اموزشی ی مدرسه ی غیردولتیهکم و بیش از تماسای تلفنیش متوجه قراردادای مالی با دبیرا میشممث ...

پس چرا دوست من معاون اجرایی بامدرک آی تی ماهی هشت میگیره هشت سال سابقه دارمن خودم یهت افزارم حواستم برم میگه ب تازه واردا اونم بعد دوسال سه تومن میدن بعد پنج تومن!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا دوست من معاون اجرایی بامدرک آی تی ماهی هشت میگیره هشت سال سابقه دارمن خودم یهت افزارم حواستم ...

گلم من نگفتم حقوق معاون اجرایی انقدره

حقوق دبیر با سابقه ی زیست دبیرستان رو گفتم این مبلغا اونم برای ۱۵ روز نه سی روز.

این رو هم در نظر بگیرید که یک دبیر فقط با ی مدرسه قرارداد نمیبنده و در عرض یکسال چند جا کار میکنه

پس این حقوقی که گفتم رو حدودا ضربدر سه کنید ( برفرض مثال اگر توی سه تا مدرسه همزمان تدریس میکنن(

ابتدایی این

خب ابتدایی خیلی تفاوت داره دبیرستان عزیزم!

و درضمن حتی دبیرستان دوره یک هم با دبیرستان دوره دو خیلی تفاوتشه

زمین تا اسمون

ابتدایی واقعا چیزی نداره اخه

ولی دبیرستان دوره دو باید تخصصی کار بشه

کلا خیلی دوسدارم برم ولی شوهرم میگه حقوقش کمه بشین توخونه ولی واقعا دلم میخواد کارکنم

خب حقوقش که کم هست ولی به اندازه ی توانیه که میزارید فکر نمیکنم برای ابتدایی بیشتر از این حقوق بدن