2777
2789
عنوان

خانم های متاهل عزیز یه سوال شخصی

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 45 پست

هرکسی یه توقعی از همسرش داره، یکی با لباس، یکی با ارایش، حتی ممکنه با سادگی و بی زرق و برقی بودن

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چیزارو پی وی نپرس بهتره افریناینجا اکثرا مردای زن نما هستن منتظر اینطور فرصتی ان خودشونو بچسبونن ...

من چند ساله نی نی سایت هستم هیچ وقت با کسی پیوی چت نکردم درخواست قبول نکردم کلا نمیتونم اعتماد کنم مجازی

میخاستم بدونم واسه آقایون فرقی داره یا فقط ارضا شدن مهمه براشون

خیلی خیلی زیاد فرق داره . نذار بخاطر کمبود با خودش تصور کنه تو اتاق خصوصی بقیه چی میگذره . هم خودت لذت ببر و هم طرف مقابل برات مهم باشه 

خیلی خیلی زیاد فرق داره . نذار بخاطر کمبود با خودش تصور کنه تو اتاق خصوصی بقیه چی میگذره . هم خودت ل ...

همسر من چند سال پیش چند ماه با خانومی عقد بوده و رابطه کامل داشتن یعنی به اون خانوم و رابطه اش فکر می‌کنه بنطرت؟

همسر من چند سال پیش چند ماه با خانومی عقد بوده و رابطه کامل داشتن یعنی به اون خانوم و رابطه اش فکر م ...

به این جیزا فکر نکن . ضعیف نباش . خودتو در اولویت قرار بده . لذت بردن مختص مردها نیست . وقتی خودتو در اولیت قرار بذی اون نگران میشه که رضایتتو جلب کنه و کم نذاشته باشه 

چیکارکنیم مثلا. دیگه عادی تکراری شده

عزیزم تکرار برای هر دوی شماست مگه فقط شما باید نگران تکرار باشی ؟ اونم باید بخواد رضایت شمارو جلب کنه . در مورد انتظارات و فانتزیهاتون حرف بزنید .