2777
2789
عنوان

وای خیلی وحشتناکه بچه ها قاتل شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 47 پست

دیروز تو یکی از مدرسه ها بچه ها بالای مدرسه رو با چاقو کشتن،مدرسه پسرونه،خدا عاقبت همه رو ختم به خیر کنه

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بگم اکثرا اثر وضعی گناه های پدر و مادرهاشون هست یه عده حمله میکنن بهم ما توی متافزیک هم داریم ه ...

و متاسفانه بعضی خانواده های نادون که بچه هاشونو تحقیر و مقایسه میکنن و اعتماد به نفس بچه رو تا حدی میارن پایین که دست به قتل دوستش بزنه حتی 

دیروز تو یکی از مدرسه ها بچه ها بالای مدرسه رو با چاقو کشتن،مدرسه پسرونه،خدا عاقبت همه رو ختم به خیر ...

قلدری بوده حتما بعدش طرف کشتند دیگ خیلی زیاد شده اینم مخصوصا مدارس پسرانه این مورد زیاد هست

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

[QUOTE=362161541] چی نوشتی دوباره بگو [/TE]

تو یکی از مدرسه های پسرونه بابای مدرسه رو کشتن،سرایدار

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
و متاسفانه بعضی خانواده های نادون که بچه هاشونو تحقیر و مقایسه میکنن و اعتماد به نفس بچه رو تا حدی م ...

اینا هم قطعا هست من کلی تر گفتم👌🏻

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

قلدری بوده حتما بعدش طرف کشتند دیگ خیلی زیاد شده اینم مخصوصا مدارس پسرانه این مورد زیاد هست

قاتله از دانش آموزانمدرسه  نبوده، برادرش که اون مدرسه دانش آموز بوده، با مدیر بحث کرده بابای مدرسه رفته جدا کنه بهش چاقو زده

وای اون سرایدار مگه چیکار کرده بوده

رفته میانجیگری ،قاتل داداشش دانش آموز مدرسه بودهداداشش  گویا با مدیر دعواش میشه قاتل هم اونجا بوده دعوا که شدت میگیره بابای مدرسه می‌ره جدا کنه که چاقو میخوره

قاتله از دانش آموزانمدرسه نبوده، برادرش که اون مدرسه دانش آموز بوده، با مدیر بحث کرده بابای مدرسه ر ...

غلط کرده بره جدا کنه بالای مدرسه رو چه به این غلطا،مامان مدرسه کجا بود جلو بابای مدرسه رو بگیره ،مامان بزرگ و بالای بزرگ اون بابای مدرسه الان چی میکشن،بابای مدرسه خواسته جلو مدیر خودشیرینی کنه رفته جدا کنه ،به نظرم حقش بوده چاقو خورده ،خودشیرینی هم جای خودش رو داره

از نظرما طولانیه اما حساب کتاب خدا با ما فرق دارهمیگن از زمان پیامبر حضرت محمد آخر الزمان حساب میشه ...

یاد مرگ افتادم چقدر لحظه ای که روحمون کنار جسم وایستاده و قرار نیست برگرده به جسم و باید این دنیا رو ترک کنیم و بریم برزخ سخته