دیروز تو یکی از مدرسه ها بچه ها بالای مدرسه رو با چاقو کشتن،مدرسه پسرونه،خدا عاقبت همه رو ختم به خیر کنه
گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو یکی از مدرسه های پسرونه بابای مدرسه رو کشتن،سرایدار
گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
قلدری بوده حتما بعدش طرف کشتند دیگ خیلی زیاد شده اینم مخصوصا مدارس پسرانه این مورد زیاد هست
قاتله از دانش آموزانمدرسه نبوده، برادرش که اون مدرسه دانش آموز بوده، با مدیر بحث کرده بابای مدرسه رفته جدا کنه بهش چاقو زده
رفته میانجیگری ،قاتل داداشش دانش آموز مدرسه بودهداداشش گویا با مدیر دعواش میشه قاتل هم اونجا بوده دعوا که شدت میگیره بابای مدرسه میره جدا کنه که چاقو میخوره
قاتله از دانش آموزانمدرسه نبوده، برادرش که اون مدرسه دانش آموز بوده، با مدیر بحث کرده بابای مدرسه ر ...
غلط کرده بره جدا کنه بالای مدرسه رو چه به این غلطا،مامان مدرسه کجا بود جلو بابای مدرسه رو بگیره ،مامان بزرگ و بالای بزرگ اون بابای مدرسه الان چی میکشن،بابای مدرسه خواسته جلو مدیر خودشیرینی کنه رفته جدا کنه ،به نظرم حقش بوده چاقو خورده ،خودشیرینی هم جای خودش رو داره