2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم آب داد دستم نزدیک بود بچم سقط شه دلش سیاهه از بس

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 116 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این که چه چیزی نیست من یه بار خواهر شوهرم حامله بودم داشت شله زرد درست میکرد باخودش نگفت یه وقت بوی زعفرون بخوره بهم بچم بیفته 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

خدا ازش نگذره  خواهرشوهر من رو بگو دعوتمون کرد خونه شون دراگون فروت آورد برام خوردم فک کنم بچه م شبیه اژدها بشههههههه 

البته هنوز اقدام نکردم برا بارداری ولی خب تاثیر میزاره قطعا

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

مگه آب سرد باعث سقط میشه؟

منی که گرمایی بودم و توی یک لیوان هم چنتا قطعه یخ می‌ذاشتم در حدی که دندون هم یخ میزد می‌خوردم چرا سقط نشد؟

مگه پنج گرم زعفرون دم کرده دست و پات رو بسته ریخته تو حلقت؟

دل خودت ازش بدتر عزیزم 

اون داد 

شما نمیخوردی

@وحشی_زیبا۲ حاجی یکی میگف خاهر شوهرش دنپختک سیر داده بش نکنه بچم سقط شه😐 ومنی ک تاحالا دمپختک سیر ...

منم با24سال سابقه اشپزی تاحالا نشنیدم دمپختک سیرچیه اصلا

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
نمیگیرن قضیه چیه عصابمو بهم میریزنننن

ولشون کننننن😂😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

😅 اون یکی نوشته زور ندارم شیشه شیر بچم سفت کنم باید شوهرم سفتش کنه 

وااااااااا مامانم اینا

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

خدا ازش نگذره خواهرشوهر من رو بگو دعوتمون کرد خونه شون دراگون فروت آورد برام خوردم فک کنم بچه م شبی ...

وای موضوع تو خیلی حااااااد چه طوری تا حالا بین این قوم شوهر دووم آوردی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹