2777
2789
عنوان

بیاید چنتا فیلم باحال معرفی کنم

32 بازدید | 18 پست

خب بچها سبک فیلمایی که میگم از این جن جنیایی که معمولا حضرت مسیح نقش اوله نیست 

۱_سالو یا صدوبیست روز در سودوم 

راجب فاشیست هاست چهارتا متجاوز که یه عالمه دخترو پسرو تو یه قلعه زندانی میکنن و هر بلایی فک کنین سرشون میارن

۲_بچه رزماری 

خیلی خلاصع میگم راجب بچه شیطانه 

۳_پادشاه مرگ 

۴_هزارتوی انسانی 

فعلا اینا یادمه بریم سراغ سبک فیلمای جنایی و تراژدیک ایرانی 

متری شیش و. نیم 

طلا خون 

بی بدن 

لاتاری

راه های نرفته ملیح 

ایرانیا زیادن تو ذهنم از این سبک ولی متاسفانه اسمشون یادم نمیاد

و خب درکل غاطی پاتی 

بخوام معرفی کنم 

برکینگ بد 

لوسیفر 

وایکینگ ها. مردگان متحرک.  ایفوریا. چیزهای عجیب    حلقه های قدرت.    ویچر 

«من پیش از تو»

هری پاتر 

ارباب حلقه ها 

گرگ و میش

خاطرات یک خوناشام 

بی نوایان 

زنان کوچک 

امید وارم خوشتون بیاد و ببینیدشون😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳ ۴ تا از آخر لیست و‌دیدم و خیلیییییی زیبا بودن 

ممنون از تاپیک خوبت❤️ 

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

ترکی سریال بلدی بگو

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ترسناکن؟!

چنتای اول که خارجین اره یجورایی بیشتر از اینکه ادم حس ترس بهش دس بده حس انزجار و دلهره دارن میفهمی چی میگم؟ 

یعنی تو توی دیدن این فیلما قبول میکنی که قرار نیست چیز خوبی ببینی ولی نمیدونی تا چه حد صحنه ها قراره ازار دهنده باشه 

چنتای اول که خارجین اره یجورایی بیشتر از اینکه ادم حس ترس بهش دس بده حس انزجار و دلهره دارن میفهمی چ ...

اها من عاشق اینجور فیلمام فردا شب با شوهرم میبینم😍

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

۳ ۴ تا از آخر لیست و‌دیدم و خیلیییییی زیبا بودن ممنون از تاپیک خوبت❤️

خاهش میکنم عزیزمم یه بخش کوچیکی از چیزایی که خودم دیدم یادم موند گفتم با بقیه هم به اشتراک بزارم ارزش دیدن دارن 

خاهش میکنم عزیزمم یه بخش کوچیکی از چیزایی که خودم دیدم یادم موند گفتم با بقیه هم به اشتراک بزارم ارز ...

ممنون اسکرین گرفتم بعدا  اگه وقت داشتم ببینم❤️

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
اها من عاشق اینجور فیلمام فردا شب با شوهرم میبینم😍

😑سالو رو پیشنهاد نمیدم با شوهرت ببینی فیلم درام و خانوادگی نیست یجورایی صحنه هاش دلخراش و خصوصی تر از رابطه یه زنو شوهره 

چون فاحشه ها نقش پر رنگی تو فیلم دارن

😑سالو رو پیشنهاد نمیدم با شوهرت ببینی فیلم درام و خانوادگی نیست یجورایی صحنه هاش دلخراش و خصوصی تر ...

عه پس اونو نمیبینم غیرتیم من خخخ😁

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

ترکی سریال بلدی بگو

تنها سریال ترکی که دیدم جسته گریخته دوسه تا قسمتشو پیش خاهرم شاه ماران بود فیلم قشنگی بود

ولی فیلمای ترکی که اسمشونو میدونم 

چشم چران عمارت 

خاهرو برادران 

دختر سفیر 

دیگ یادم نمیاد 

و اینکه اینارو تعریفشونو زیاد شنیدم خودم ندیدم 

ی فیلم معرفی کن مث ملی و راه نرفتش لطفا...ایرانی باشه..کتکی..

وای عزیزم دقیقا صحنه هاش تو ذهنم پلیه ولی اسمش یادم نمیاد 😕اسم کارکترا هم یادم نی بزا یکم فک کنم