2777
2789
حتما حتما اگر میخوای یه فیلم عالی ببینی فقط فیلم سقوط رو ببین خارجیه فکر کنم آمریکایی عالیه عالی

سقوط هم متوسطه 

من فیلم فقط دوتا شخصیت داشت و کل فیلم رو دکل بود زیاد دوست نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=362160095]قصه ی پریا الانم ترکیه ایی میبینم نامه خداحافظی[/QUOTEنامه خداحافظی بدک نیس فقط ا ...

اصلا ترکیه ایی  نگاه نکردم آنقدر خواهرم از ضیا وآلانور تعریف  کرد گفتم بذار نگاه کنم خخخ

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
فکر کنم سریالای ترکی کلا در مورد عشق و خیانت و این چیزاست

پرندگان اتش سریال ترکی ولی داستان خیانت نداره بچه های که توخیابون بزرگ میشن و داستاناشون خیلی گریع داره فصل یکش 

من شوهرم متنفره من فیلم ترکیه ای میدیدم دوبار نصفه با من دید این فیلمو  یه قسمتایی شبا من خوابم میگرفت میرفتم میخوابیدم اون میشست نگا میکرد

سینمایی؟؟فردا دان کنم..میخام شخصیت دست بزن داشته باشهدیونه ام خودتی 😂😂😘😘😘

بذار یه تیکه خلاصه بگم دوست داشتی دانلود کن 

مصطفی زمانی(یوزارسیف) عاشق یه دختر میشه(مهناز افشار) بعدش میفهمه رفیق بازه معتاده خودشم پسر مثبت بعدش کمکش میکنه ترک کنه باهاش ازدواج میکنه و.... آخرش غمگین تموم میشه ولی قشنگه💔

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
ندوست..مرسی

نه ببینی عاشقش میشی منکه اصلا خوشم نمیاد فیلم این خیلی جذاب بود