2777
2789
عنوان

بارداری

26 بازدید | 10 پست

سلام میشه لطفا راهنماییم کنید من ۴ ماهه توی اقدامم 

روز ۱۶م سیکلم هستم ده روز دیگه موعدمه دقیقا دو روز بعد تخمک گذاری یه ترشح تخم مرغ داشتم که رگه خون قهوه ای توش بود تا شب یه کم بود روی دستمال فقط دردای شبیه پریودی دارم حس میکنم الان پریود میشم یه شب درمیونم اقدام دارم بنظرتون میتونه لانه گزینی باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لانه گزینی حدودا ده روز بعد تخم گذاریه یعنی چهار روز قبل پریود

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
پس چرا دردای پریودی دارم کشیدگی ناف ،کمردرد، کرامپ شکم ، حالت تهوع خفیف اینا از چی میتونه باشه

خیلی چیزا

استرس

واکنش بدن به اسپرم

درد تخمک گذاری

اختلال هورمون

فکر زیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
خیلی ممنونم شما طبیعی باردار شدین یا دارو؟؟

طبیعی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله بسلامتی نی نی قشنگتو بغل کنی لطفا از ته دلت واسه منم دعا کن 🥺🥺🥺

عزیزم ممنونم

انشاالله همین الان تخمک بارور توی لوله فالوپت باشه و راهیه رحمت بشه و نه ماه توی دلت جا خوش کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40