2777
2789

تیکه هایی که تو راه مدرسه بهتون‌مینداختن رو یادتونه؟😹

من یادمه ی پسرع با موتور رد شد گف یک‌دو سه وسطی چُسه وسطی هم من بودم😐😭

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣

والا همیشه مامانم باهام بود کسی چیزی نمیگفت،😁

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩

تیکه که نه

ولی همشون میگن جوووووون

اوق خیلی چندش اوره کاش این کلمه از دهنشون بیوفته😑😑😑😑😑😑😑😑

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

🤣🤣والا همیشه مامانم باهام بود کسی چیزی نمیگفت،😁

من خیلی از این حرفا شنیدم یادم‌نمیاد الان چی بودن😹جالب اینه که یکی از اون ادمای مزاحم الان شده دامادِ جاریم😹

ابتدایی لباسامون زرد بود 

🟡زررررداااا🟡😑بعد پسرای ۱۲ ۱۳ ساله بهمون میگفتن زردالو

از دور داد میزدن میگفتن عه دسته های زردالو دارن میان😅

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

[QUOTE=362159366]تیکه که نه ولی همشون میگن جوووووون اوق خیلی چندش اوره کاش این کلمه از دهنشون بیوفته😑😑😑😑😑😑😑 ...[/QUOTE

اه اینا خیلی حال ب هم زنن

ابتدایی لباسامون زرد بود 🟡زررررداااا🟡😑بعد پسرای ۱۲ ۱۳ ساله بهمون میگفتن زردالواز دور داد میزدن می ...

ای خدااا😸🤏

[QUOTE=362159366]تیکه که نه ولی همشون میگن جوووووون اوق خیلی چندش اوره کاش این کلمه از دهنشون بیوفته ...

دقیقاااااا

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

من پسرم

صف تاکسی بودیم

دوتا خانم هم بودن یکم تپل

یه پسره سریع اومد گفت ببخشییید

شمااز چه رژیم غذایی استفاده میکنین

ماشالا مانکن

من سنم‌کم بود کلا هنگ بودم بااین حرفش

آقا هستم(هیچ چیز بالاتر‌ از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست)

من پسرمصف تاکسی بودیمدوتا خانم هم بودن یکم تپلیه پسره سریع اومد گفت ببخشیییدشمااز چه رژیم غذایی استف ...

😹😹

من یکیش یه پسر خیلی خوشگل بود که از خودم کوچیکتر بود تو راه مدرسه همدیگرو میدیدیم اونم با دوچرخه می‌رفت مدرسه منم پیاده یبار منو تنهایی گیر آورد از کنارش داشتم رد میشدم یه بوس گنده از دور کرد و رفت یبار یکیش اینقدر زل زده بود به من بنده خدا بعدا فهمیدم لاله با موتور بود یهو به خودش اومد که داره میوفته تو جوب مسیرش عوض کرد یبارم تو شمال بودیم دوتا مرد کنده از کنارشون رد شدم صدای یکیش شنیدم گفت عجب گوشتیه یکی دیگه هم قدش دومتر بود فکر کنم از کنارم رد شد گفت خره  مرتیکه خر و...😐😂😂

من یکیش یه پسر خیلی خوشگل بود که از خودم کوچیکتر بود تو راه مدرسه همدیگرو میدیدیم اونم با دوچرخه می‌ ...

😹😹😹