بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁❤️
اوق خیلی چندش اوره کاش این کلمه از دهنشون بیوفته😑😑😑😑😑😑😑😑
همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street
از دور داد میزدن میگفتن عه دسته های زردالو دارن میان😅
گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️
[QUOTE=362159366]تیکه که نه ولی همشون میگن جوووووون اوق خیلی چندش اوره کاش این کلمه از دهنشون بیوفته ...
دقیقاااااا
همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street
من یکیش یه پسر خیلی خوشگل بود که از خودم کوچیکتر بود تو راه مدرسه همدیگرو میدیدیم اونم با دوچرخه میرفت مدرسه منم پیاده یبار منو تنهایی گیر آورد از کنارش داشتم رد میشدم یه بوس گنده از دور کرد و رفت یبار یکیش اینقدر زل زده بود به من بنده خدا بعدا فهمیدم لاله با موتور بود یهو به خودش اومد که داره میوفته تو جوب مسیرش عوض کرد یبارم تو شمال بودیم دوتا مرد کنده از کنارشون رد شدم صدای یکیش شنیدم گفت عجب گوشتیه یکی دیگه هم قدش دومتر بود فکر کنم از کنارم رد شد گفت خره مرتیکه خر و...😐😂😂