هاپو_سیاهه مدیر عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 506 عنوان کدومشون خوشگله عکس😊 | مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 77 پست چه وایبی میدن هرکدوم بهتون یه حدس راجبشون بزنید دیگه لطفا درضمن میدونم عکسامون خیلی مسخرسس این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii امروز | 01:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yas_zahra عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 1076 🥲❤قربونت برم اخه نظر لطفته جیگر دوتا عکسمو دیدن؟ نه واقعیت بود والا من یدونه رو دیدم
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7324 😂خاهش میکنم عزیزم من از رو پروفتون شناختم گلب ی سوال دارم بنظرتون چ عمل زیبایی رو صورتم انجام بدم خ ... والا من از عمل های زیبایی زیاد سر در نمیارم و به نظرم نیازی نداری شما همینجوری خوبی بینی تم که قلمی یه واقعا نمیدونم چرا حس کردی که به عمل زیبایی نیاز داری/:" اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.
sisijoonm عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 4928 نه واقعیت بود والا من یدونه رو دیدم قربونت برم بزار پس اون یکیم بزارم
sisijoonm عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 4928 والا من از عمل های زیبایی زیاد سر در نمیارم و به نظرم نیازی نداری شما همینجوری خوبی بینی تم که قلمی ... اعتماد بنفس پایینم:(
yas_zahra عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 1076 این ک اصلا ارایش ندارمممم فقط ی رژ و بدون فیل تر 😑 اوف داریا😉ماشالله بهت عزیزم عکس سرخالی نذار آقا هست برمیداره
sisijoonm عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 4928 اوف داریا😉ماشالله بهت عزیزم عکس سرخالی نذار آقا هست برمیداره 🥲😂💔ابحی واقعی میگید یا برا اینکه ناناحت نشمم چشم گلبمم نمیزارم🥲
yas_zahra عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 1076 🥲😂💔ابحی واقعی میگید یا برا اینکه ناناحت نشمم چشم گلبمم نمیزارم🥲 والا در عمرم تعریف الکی از کسی نکردم چون تابلوئه نه اتفاقا گفتم من بگم براش تازگی نداره خیلیا بهش گفتن😍
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7324 اعتماد بنفس پایینم:( اغلب آدمای خوشگل اعتماد به نفس پایینی دارن بیخیال بابا اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.
sisijoonm عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 4928 والا در عمرم تعریف الکی از کسی نکردم چون تابلوئه نه اتفاقا گفتم من بگم براش تازگی نداره خیلیا بهش گف ... چنگده مهربونی شما🥲❤اره خدایی خیلیا میگن ولی من اعتماد بنفس صفره😂💔
yas_zahra عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 1076 چنگده مهربونی شما🥲❤اره خدایی خیلیا میگن ولی من اعتماد بنفس صفره😂💔 عزیزمی قدر خودتو بدون خوشگلی یه نعمته درست ازش استفاده کن
sisijoonm عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 4928 اغلب آدمای خوشگل اعتماد به نفس پایینی دارن بیخیال بابا دقیقا یکی و تو تاپیکا دیدم با اعتماد بنفس بالا چنان حرف میزد گفتم ایشون دافه:/عکسشو دیدم امیدوار شدم:(
sisijoonm عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 4928 عزیزمی قدر خودتو بدون خوشگلی یه نعمته درست ازش استفاده کن ❤🌙چشم گلبم شماهم با اینکه ندیدمت ولی مشخصه چ ذات خوشگلی دارین قدرتو بدون
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7324 دقیقا یکی و تو تاپیکا دیدم با اعتماد بنفس بالا چنان حرف میزد گفتم ایشون دافه:/عکسشو دیدم امیدوار شدم ... اونا طبل تو خالی آن آدمی که ادعا زیاد داره چیز خاصی نیست واقعا اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.
yas_zahra عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 1076 ❤🌙چشم گلبم شماهم با اینکه ندیدمت ولی مشخصه چ ذات خوشگلی دارین قدرتو بدون قربونت عزیزم💓😍