سحر_هیدن مدیر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 314 عنوان شما چهارصد پونصد میلیون طلارو میبندین بخودتون برین اینور اونور🙄🙄🙄🙄🙄 | مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 136 پست ایااا؟!!! یا بنظرتون کار اشتباهیه امروز | 01:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niushaaaaaaa عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 5592 من کل طلاهامو طلای برلیان خریدم خودمو راحت کردم شد دو سرویس با تومور مغزی دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
سحر_هیدن مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 314 اشتباهه محضه.!!اصلا درک نمیکنم این همه طلا برای خیابون چه دلیلی داره؟ یعنی همه خفتگیرن☹️☹️
سحر_هیدن مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 314 من جایی رفتنی همش شوهرم میگه بنداز نگن بی پول شدن فروختن😂😂 😂😂😂😂
اردشیردرازدستم عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 18608 حالا زیاد هم نمیشه ها من یه دست النگو داشتم چند روز پیش چند تا دیگه خریدم ،قبلی ها رو در آوردم جدیدا رو انداختم بعد دوستم برگشته میگه هر هر میترسی همشو بندازی چش بخوری ؟گفتم هر جوری دوس دارم میپوشم بهت ربطی نداره من دوس ندارم دستم شلوغ باشه
دکتر_روانشناس_۳ عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 284 امیدوارم همینطور باشه که تو میگی و باووورت داشته باشند خانم من طرف صحبتم با شما نبود و کلی گفتمممنون میشم ریپلای نزنید به خاطر یک نظر فردا صبح می خواهم برم اداره و آموزشگاه اومدم چشم هام گرم خواب بشه و خسته بشمچون عصر خوابیدم خوابم نمیبره کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
سایه_سرنوشت عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 6927 یعنی همه خفتگیرن☹️☹️ انصاف و وجدان کم شده گلم جامعه طوری شده کسی توی بازار خفتگیری بخاد بکنه هیچکس حتی جلو نمیاد کمکت کنه سایههستم۲۰واندیساله؛درحالطیکردنپروسهخانوموکیلشدن:) منصرفانظرموبرایاستاترمینویسم-!پساگرمخالفبودیوحرصتگرفت؛ سعینکنجواببدییاتوهینکنی چونجوابتونمیدم. درضمنلطفا حرصتروسرکاربریم باتگکردنالکینینییارخالینکن-_-باتچکر
تولدی__دیگر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 829 نوشتم استرس گرفتم، کجا نوشتم خوشحالم؟ حس خوشحالی رو به ادم منتقل میکرد تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅
سحر_هیدن مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 314 حالا زیاد هم نمیشه ها من یه دست النگو داشتم چند روز پیش چند تا دیگه خریدم ،قبلی ها رو در آوردم جدیدا ... بعد اون چیگف😁
فندوق۷۷ عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 5698 خانم من طرف صحبتم با شما نبود و کلی گفتمممنون میشم ریپلای نزنید به خاطر یک نظر فردا صبح می خواهم برم ... هنوز درگیری؟ ده دیقه پیش جواب ریپلایتو دادم. بیخیال خانم روان شناس!! خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
سحر_هیدن مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 314 ظهربوده اونم در رو باز گذاشته و دزده هم فهمیده کسی خونه نیست رفته بوده تو خونه کل بدنش با چاقو میزنه ... ای دمشششش گرممم
تولدی__دیگر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 829 😐😂منم برام سوال شد 😅 تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅
فندوق۷۷ عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 5698 حس خوشحالی رو به ادم منتقل میکرد احساست اشتباهه پس، چطوری با وجودی ک نوشتم استرسم دادی تونسی حس خوشحالی از پیام دریافت کنی خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑