2777
2789
عنوان

مزاحم خیابونی

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 44 پست
شما تجربه داشتی

من اقا هستم بخدا هیچ وقت مزاحم کسی نشدم

ولی کلی گفتم

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
من اقا هستم بخدا هیچ وقت مزاحم کسی نشدمولی کلی گفتم

متوجه شدم آقا هستید ولی یجور گفتید فکر کردم خانما مزاحمتون شدن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من‌یه سری شب توی خیابون خلوت مرده پشت سرم راه میومد سوتای ریزم میزد برگشتم گفتم ها چته ؟ بیا برو .باحالت فوق العاده لاتی .  طفلک ترسید جلوتر از من تند تند میرفت . ولی من مامانم پست سرم داشت میومد دلم قرص بود وگرنه از اونا ندارم😂  

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
خیلی تاپیک خوبی زدی ، منم پیش اومده یکی مزاحمم شده .دستو پامو گم میکنم ،قفل میکنم نمیدونم کار درست چ ...

الهی عزیزم ، واقعا آدم دست و پاشو کم می‌کنه دل شوره میگیره

خصوصا اگه طرف معتاد یا افغانی باشه میترسم چیزی بگم 

مردم هم که اگه کسی تو خیابون بگیره آدمو‌ بکشه کاری ندارن فقط بلدن نگاه کنن . 

من اکثرا تند راه میرم ، میرم داخل شلوغیا تا گمم می‌کنه 

دقیقا خدایی جوونا کاری ندارن پیرمردا،افغانیا،معتادا و ولگردا زیادنبی خانوادن دیگه

چرا همین ماه پیش ، آقا خیلی جوان شاید ۳۰ ساله یا ۲۷ ساله ،با یه ماشین خارجی خیلی سانتی مانتال ، یه خیابون کامل افتاد دنبالم ،بعد کثافت میدید بچه کوچیک کنارمه ،دخترمم ترسیده بود .شهر ما کوچیکه ترسیدم آشنا ببینه آبروم بره ،هی خودم زدم به ندونستن ،تا سر کوچمون افتاد دنبالم .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

عرضم به حضورت کرده که

قبلا ی کیف مجلسی خوشگل بنفش دارم به فنا رفت

زنجیرشو برام به ارث گذاشت از اون زنجیرای جون دار

میذارمش تو کیفم ، یارو رو با اون خفه میکنم میوفتم دنبالش با زنجیر

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

هدفون تو گوشمه اکثرا 

یه بار پیش اومد برخورد فیزیکی کردم چون مزاحمت جنسی داشت

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
متوجه شدم آقا هستید ولی یجور گفتید فکر کردم خانما مزاحمتون شدن

مزاحم نه ولی بوده خانم تیکه انداخته 

منم با یه لبخند رد میشم اما مزاحم تلفنی قدیم بود موقعی که شماره نمی افتاد تقریبا همه مزاحم داشتند

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
من‌یه سری شب توی خیابون خلوت مرده پشت سرم راه میومد سوتای ریزم میزد برگشتم گفتم ها چته ؟ بیا برو .با ...

منم یه بار اینقدر با مرده بعد حرف زدم

بیچاره ترسید

منم خوشم اومد

دنبالش کردم

باز باهاش دعوا کنم

البته نسبتا شلوغم. بود🤣😅

من اعصابم خورد میشه یکی بیافته دنبالم همین امروز یکی دنبالم کرد منم تازه ازباشگاه اومده بودم بیرون خسته کلافه نفمیدم اصلاچیشد فقط یهم چشم باز کردم دیدم پسره دستش به اونجاشه میگه ابجی گوه خوردم نزن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

الهی عزیزم ، واقعا آدم دست و پاشو کم می‌کنه دل شوره میگیرهخصوصا اگه طرف معتاد یا افغانی باشه میترسم ...

چرا آدم خوب هم پیدا میشه که هواسش بهت باشه . من یا بار بازار شاه عبدل عظیم رفته بودیم زیارت . یه دوتا پسر جوان افتاده بودن دنبالم ،زنگ زدم شوهرم که از اون یکی در حرم بیاد پیدام کنه ،یهو یه آقای جوان بود اومد آروم کنارم ،وای سکته رو زدم فکر کردم ،همدست اون دوتاست ، بعد گفت خانم من دیدم اونا افتادن دنبالت ،احتمالا دزدن میخوان کفیتو بزنن،من تا دم در حرم میام باهاتون ، انقدر حس خوبی گرفتم ،تا دم در حرم باهام اومد،کنارم موند تا شوهرم بیاد . از اون سال من دعاش میکنم .

یه بار هم با جاریم رفتیم نمایشگاه کتاب تهران . تو مترو شلوغ بود یه آقای هی میخواست خودشو بماله به ما هی نزدیک میشد . یه آقای از رو صندلیش بلند شد جاشو داد به ما ، جلو ما هم وایساد که کسی نیاد سمتون .

اینجور آدما واقعا فرشته هستن .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)