2777
2789

سلام بچه ها. من ۱۲ ساله یه شهر دور ازدواج کردم و اوایل که تب عشق بینمون زیاد بود تحمل دوری از خانواده برام ساده تر بود. من یه جاری دارم ک از اول خیلی خیلی دوست بودیم باهم و خیلی برای هم سنگ تموم میکردیم توی اسن مدت نه خبری بردیم نه خبری آوردیم شوهراشون هم با هم مغازه دارن. اون دوتا بچه داره ک جونم براشون میره خیلی دوستشون دارم همیشه باهاشون وقت میگذروندم و .... تا اینکه من زایمان کردم و جاریم کلا منو برد خونه خودش یه اصرار خودش و خیلی به ما رسیدگی کرد. من کرونا گرفتم جاریم منو برد باز خونش و خیلی ب ما می‌رسید. بچه مریض میشد هم اینکه میفمهید میومد خونه و کمک می‌کرد و می‌گفت تو برو بخواب من هستم. خلاصه همه جوره برای هم خوب بودیم بهترین دوستم بود تا اینکه بدون دلیل یهو عوض شد هربار میخواستم ک برم سر بزنم بهونه کلاس بچه هاش و اینا را آورد خودش هم دیگه زنگ نمیزنه نمیاد میگه وقت ندارم.  من خیلی ناراحتم بارها ازش پرسیدم چی شده همش میگه توهم زدی چرا اینقدر توقع داری من وقتم پره .درسته بچه هاس میرن مدرسه ولی آخه یعنی در ماه یه روز وقت نداره؟؟من خیلی واقعا دوستش دارم و این دوری سخته برام بعد گفت ک همینکه از هم باخبر باشیم بسه و دیگه نمیخام کلا از زندگیم از خوشی و از غمم ب کسی بگم میخام خودم باشم و خودم . لطفا نیاین بگین پیله نشو و ولش کن و.... بنظرتون علتش چیه. آخه هیچی هم نشده بینمون نمیدونم چشه . چکار کنم همه چیز درست بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو احتمال داره

یا یکی پشت سرت حرف زده

یا از یکی بدی دیده دیگه پشت دستشو داغ کرده که برای خودش باشه

شما محبتت رو قطع نکن چون درمان کننده دوتاشون

دیگه دیدی واقعا داره کناره میگیره بهش احترام بذار بکش کنار

والا قسم خورد چیزی نشده

من خودم گاهی از کسی که حس کنم حسود هست یا چشمش شور فاصله میگیرم

یا اینکه آدم حس کنه اون زنه از خودش جذاب تر هست .

یا شاید برادر شوهرت تعریف تو رو داده زنش حساس شده 

ببین جز این موارد نیست