2777
2789

بعد عمری نشستن خونه مادر شوهرم اومدیم  جا دیگه چون اپارتمان ساعت ۱۲ بود ۱ ساعت پیش من از اتاق خواب در اومدم بیرون یه سویک گنده دیدم اولش فکر کردم اشعاله میخواستم برش دارم یهو دیدم یه سوسک گندس من خونه قبلمونم سوسک نداشت این جدیده سوسک داره بعد شده دیگه سوسک دیدم دیگه ترسیدم یهو پا نشدم که یکار... انجام بدم سر صدا کنم من کلی رعایت میکنم  ،اونوقت اینکه شوهرم بیاد بلند بلند فحش بده عب نداره 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

اولین بارم بود سوسک دیدم خونه قبلی یه بار تو دستشویی فقط دیدم  که با یه خمیر سوسک کش کلا مردن رفتن ،ده سال تو خونه ندیدم سوسک الان یهو دیدم کسیم که بارها دیگه باشه ... اولین بارم بود دیوم اینجا سوسک داره بعد بلندم داد نزدم واقعا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایییییی حق داری ب خدا منم فوبیا دارم

خوب حالا خودش گاها دو شب سشوار میکشه ها اون عب نداره منمی که با وجود روماتیسم طبع سردم موها بلندم که خیس میشه سشوار نمیکشم  دیر وقتم زیاد ننیرم حموم کلی رعایت میکنم

اشکال نداره پیش اومده دیگه انقدر سخت نگیر.

من کاری ندارم حالا پیش اومده بیاد اوکجور کنه البته در ۹۹ درصد مواقع ۱ درصدم حق نداره ها اینبار باز من داد زدم  ولی همش اینجوریه حتی ۱ درصد حق نداره اینجور رفتار میکنه .. وحشیانه

وای میفهمم شوهرتو

منم همچین ری اکشنی نشون میدم در برابر جیغ یهویی

طرفو میزنم و باهاش بد حرف میزنم

بعدشم پشیمون میشم

۳۲ سالمه و هنوز نتونستم اوکی اش کنم با اینکه خیلی مطالعات روانشناسی دارم

اصلا انگار مغزم تعطیل میشه اون لحظه

اگه فردا دیدی پشیمون بود لطفا اذیتش نکن

دست خودش نیست

وای میفهمم شوهرتومنم همچین ری اکشنی نشون میدم در برابر جیغ یهوییطرفو میزنم و باهاش بد حرف میزنمبعدشم ...

عادتش شده این رفتاراش برام حرمتی قائل نیس 

چرا سر چی مظلومم گلم یه ادم دیگه مگه چیکار میکرد

کلا مظلومی عزیزم

من خیلی وقته تاپیکاتو دنبال میکنم، از همون موقع ها که همسرت برای خونه خرید نمیکرد و سر کار برای خودش شیشلیک سفارش میدادو... . یه بارم چند تا صوت طولانی از صحبتهای خودتو همسرت آپلود کرده بودی گوش دادم، واقعا مطلومی