2777
2789
عنوان

به خواهر برادراتون اعتماد نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 178 پست
صد درصد از در دوستی اومد دور از جون بلافاصله بعد مرگ حمله خواهد کرد دیدم کسی ا رو که طلامرده تو بی ...

بلە دقیقا همینطورە

دیدی پست استارتر رو؟

میگە خواهرم پیش من با دوست پسرش نزدیکی کرد

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الکی نه نخوندم فقط اولشو خوندم از این مرده خورا بدم میاد

صفحە هفت فکر کنم

برو ببین

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
بلە دقیقا همینطورەدیدی پست استارتر رو؟میگە خواهرم پیش من با دوست پسرش نزدیکی کرد

باورتون نمیشه من از زیر پتو خودم دیدم آشغال عوضی رو خدا ازش نگذره که نکرد مراعات یه بچه ده ساله رو بکنه

خواهرررر😱😱😱خدا مرگم بدەیعنی پیش تو‌با پسرە نزدیکی کرد؟؟؟همون شوهر اولیە؟؟ یا یکی دیگە بودە؟؟؟بعدش ...

نه با یکی قبل اون شوهر اولیش خوابید .کلا چند ساعت توی اتوبوس تهران به شمال آشنا شدن منو به زور بردن باخودشون 

حالا عروس بود میشد گفت دل نمیسوزونه ولی دختر ه خود آدم آرزوی مرگ کنه اونم به خاطر النگو

بهش گفتم کل طلاهای مامان واسه تو اما میگه یه وقت ضرر نکنی.انتظار داره نزدیک۱۳۰هزار دلار براش بنویسم که بعدا به قیمت روز حساب شه

باورتون نمیشه من از زیر پتو خودم دیدم آشغال عوضی رو خدا ازش نگذره که نکرد مراعات یه بچه ده ساله رو ب ...

خدا خواهررررتو لعنت کنە،واسە عطش خودش نزدیک بودە تورو هم بە باد بدە 

نه با یکی قبل اون شوهر اولیش خوابید .کلا چند ساعت توی اتوبوس تهران به شمال آشنا شدن منو به زور بردن ...

چە خرررری بودە خواهرت

خب بعدا شوهرش سر مسئلەی بکارت چیزی بهش نگفتە؟؟؟

بهش گفتم کل طلاهای مامان واسه تو اما میگه یه وقت ضرر نکنی.انتظار داره نزدیک۱۳۰هزار دلار براش بنویسم ...

بگو برو گمشو عنتر 

خدا خواهررررتو لعنت کنە،واسە عطش خودش نزدیک بودە تورو هم بە باد بدە

به خخخخدا یعنی خدا چقدر منو دوست داشت که اتفاقی واسم نیفتاد .تا همین دوسال پیش ازش متنفر بودم بچه های خواهرمو عاشقانه میپرستم اما هنوز کینه داشتم از خواهرم این دوسال انقدر بهم نزدیک شد فکر کردم آدم شده

بهش گفتم کل طلاهای مامان واسه تو اما میگه یه وقت ضرر نکنی.انتظار داره نزدیک۱۳۰هزار دلار براش بنویسم ...

غلط کرده اتفاقن به مامانت آروم بگو بذار بدونه شاید بخواد وقف کنه. حداقل اون دنیا  ی چیزی داشته باشه ولی دست این هف خط نرسه