2777
2789
وای چقد بد مگه میشه💔دیگ میشینم فک میکنم با پارتنرای بقیه مقایسه میکنم ب این نتیجه میرسم ک دوسم ندار ...

فقط خداروشکر کن ک منطقی ای 

ولی میدونی .. منم اینجور نبودم من عاشق غکر نمیکردم بشم اونم اینطوری . طوری ک تو فیلمام ندیدم . واقعا فخر نمیفروشم من ندیدم پسری یا دختری انقدر بخاطر دوست داشتن تحمل کنه . هرچند برای من تحمل نیست انقدر میخامش همین بودنش برام خیلی با ارزشه . همه بهم میگن خودتو اوردی پایین . ولی من دختری بودم ک اصلا مذکر رو ادم حساب نمیکردم باورم نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط خداروشکر کن ک منطقی ای ولی میدونی .. منم اینجور نبودم من عاشق غکر نمیکردم بشم اونم اینطوری . طور ...

عزیزم❤️

منم اولین رابطم دقیقا همینطوری بودم... میگفتم فقط طرفم باشه اصن هررررکار کنه مهم نیس خبانت کنه تحقیرم کنه هرچی🫠

ولی الان تجربم بیشتر شده و چشم و گوشم بازتر و فهمیدم هیچی ارزش اذیت کردن خودمو نداره

باور کن نمیشه عاشق باشه و راحت فراموش کنه بهش فکر کن ..

نمیدونم کاریست که شده خیلی سال هم ازش میگذره دیگه فکر کردن بهش کاریو درست نمیکنه ولی امیدوارم هیچکس این چیزارو تجربه نکنه

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

عزیزم❤️منم اولین رابطم دقیقا همینطوری بودم... میگفتم فقط طرفم باشه اصن هررررکار کنه مهم نیس خبانت کن ...

چجوری گذروندی این مدت رو ؟ کمک کن من واقعااا دارم خورد میشم سوالی هم لازمه بپرس

چجوری گذروندی این مدت رو ؟ کمک کن من واقعااا دارم خورد میشم سوالی هم لازمه بپرس

من خیلی ب خودم اسیب زدم راحت به این مرحله از بی تفاوتی نرسیدم🫠 

تا با طرف بودم یجور ضربه خوردم

دوباره بعد کات با ابنک خودم رفتم ۲ بار برگشتم بهش باز یجور دیگ ضربه خوردم

بعد دیگ کلا بلاکش کردم برا خودم تمومش کردم نزدبک یکسال افسرده و داغون بودم

ددباره واسه فراموش کردنش یکیو جایگزینش کردم یه ادم اشنباه ک باز اونم یه سری اسیبا واقعا زد ب روح و روانم

اینجوری شد ک پوست کلفت شدم دیگه😅🚶🏻‍♀️

نمیدونم کاریست که شده خیلی سال هم ازش میگذره دیگه فکر کردن بهش کاریو درست نمیکنه ولی امیدوارم هیچکس ...

من دارم تجربه میکنم ..

میفهمم . هی میگم نه این اخرین بمب ناراحتی بود دیگه پا میشی از جات اتفاق بعدی همون لحظه عبن ماشین از روم رد میشه

من دارم تجربه میکنم ..میفهمم . هی میگم نه این اخرین بمب ناراحتی بود دیگه پا میشی از جات اتفاق بعدی ه ...

به عنوان یه آدم سی ساله که تجربه رابطه شکست خورده داره توصیه میکنم اگه سنت کمه اصلا درگیر عشق و عاشقی نشو هیچ ادمی رو اونقد بالانبر که اگه ترکت کرد شکست بخوری

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

من خیلی ب خودم اسیب زدم راحت به این مرحله از بی تفاوتی نرسیدم🫠 تا با طرف بودم یجور ضربه خوردمدوباره ...

پسرا چرا اینطورین ؟ واقعا خوب و بد نداره پسرای خوب هم خودشونو خوب نشون میدن جلو خودشونو میگیرن  اگه موفق بشن 

ولی یه سوال .

واقعا واقعیه که دخترا همه تلاششونو برای نگه داشتن رابطه میکنن اما پسرا همون تلاشو برای برگردوندن اون رابطه میکنن؟

چطوری اون مدت افسردگیتو رد کردی ؟

پسرا چرا اینطورین ؟ واقعا خوب و بد نداره پسرای خوب هم خودشونو خوب نشون میدن جلو خودشونو میگیرن اگه ...

دیگ بالاحره اولش میخان بدستت بیارن بهترین ورژن خودشونو ارائه میدن

به بدبختی گذروندم... تواون تایم مشروط شدم قلیونی شدم هزار جور بلای دیگ سرم اومد🫠🚶🏻‍♀️

دیگ بالاحره اولش میخان بدستت بیارن بهترین ورژن خودشونو ارائه میدنبه بدبختی گذروندم... تواون تایم مشر ...

احساس دخترا واقعا شده اسباب بازی

منم الان از همه چیز افتادم هیچیه زندگیم رو روال ک نیست هیچ علائم بیماری روانی دارم بخدا از طرفی تیک عصبی گرفتم ینی از هم جسمی هم روحی داغونم💔