2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید باردارم امشب نزدیک بود شوهرم منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب همسرت عصبی هست چرا تحریکش کردی. اصلا کلا کار چیپ و بی کلاسیه تو خیابون به مردم توهین کنی. جلوی راه رو گرفتن به جای اینکه بگی عیب نداره الان میرن، شروع کردی ببخنشید مزخرف گفتن. همینجوری الکی نمیگی یک قتل اتفاق بیافته. 

خب چیکار میکردم دست خودم نبود زنه مثل وحشیا داشت شوهرمو میزد

نترس اونجا مرد بوده جداشون میکردن اگه تو این بحث صدمه ای خدایی ناکرده به بچت میرسید چی ؟ چند ماه به دل کشیدی سر یه تصمیم انی باعث نشید بچه تو خطر بیفته

هرچندرفتارش باخانم باردار نمی پسندم .اماازاینکه اعصابش خوردشده حق بهش میدم 

خوب بشین خونه چی میشه ؟نخواب ،فیلم ببین یابرو توگوشی  اونم وقتی نمی تونی توماشین بشینی  یاسرعت زیادحالت بدمیکنه!

بعدهم تودعوا نگفتی حامله‌،هم لفظی درگیرشدی ،هم‌اومدی‌پایین .

به هرحال اونم ناراحت تو بچه شده ، واکنش بخاطر همین بوده ،خداروشکرنزده ،همین لفظی گفته

خوب همسرت عصبی هست چرا تحریکش کردی. اصلا کلا کار چیپ و بی کلاسیه تو خیابون به مردم توهین کنی. جلوی ر ...

بابا گفتم تا زد ب سپر یارو گفتم این چ کاریه میکنی ی کم صبر کن از اینور زنه داشت هی چرت و پرت میگفت ن من ن شوهرم جواب زن رو ندادیم اولش دیگه دیدم ن زنه ن شوهرم ول کن نیستن شوهرم هی ب مرده میگفت گمشو برو دیگه زنه هم هی میگفت خفه شو و فلان اخر سر دیگه گفتم چته تو درست صحبت کن اسگل زنه ب منم فوش داد

ای وای😑😑😑😑 چه اوضاعی شده ..یه صلوات بفرستین قرعه های خونگیم دربیاد💜💜💜

فرستادم برات آیت الکرسی هم میخونم تو هم دعا کن دام منو بدن 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

خب چیکار میکردم دست خودم نبود زنه مثل وحشیا داشت شوهرمو میزد

گلم شوهرت نهایت دو تا مشت میخورد قرمز میشد تو که بارداری خدایی ناکرده یه مشت به شکمت میخورد میدونی چی میشد 

ما چند سال قبل هسرم با یه آقایی جلو در بحثش شد از همسایه ها طرف مغز نداشت کلا با همه دعوا داشت همسرمم گرفت زدش من صدا رو که شنیدم رفتم دم در دیدم دارن بزن بزن میکنن خانوم آقاهه هم اومده بود وسط طرف شوهرش 

منم دیدم اینطوره درو بستم اومدم خونه😂

همسرم بعدچند دقیقه که دعوا تموم شده بود اومد خونه میگه نامرد زن مردم میاد کمک تو میای درم می‌بندی شاید میخواستم فرار کنم بیام خونه 😅

گفتم ترسیدم بیایین خونه بچه ها بترسن 😂😂🤕🤕

که حسابی همسرم ازم ناامید شد ولی عوضش مثل اون زنه پاچه دریدگی نکردم دو روز بعد آقاعه اومد معذرت خواهی فقط زنه ضایع شد 

بابا گفتم تا زد ب سپر یارو گفتم این چ کاریه میکنی ی کم صبر کن از اینور زنه داشت هی چرت و پرت میگفت ن ...

شما و همسرد شروع کننده دعوا بودین. باید به عمد زدین سپر عذرخواهی میکردین. چقدر روتون زیاده. انتظار داشتین مثل بز نگاهتون کنن. 

حق میدم به تو 

چون شوهر منم وقتی دیر بیاد بره جایی منم میرم باهاش چون خونه دلتنگ میشم 

حق میدم به شوهرت چون خسته بوده و فشار روش 

فراموش کن 

دیگه کتکش زده حرصش خالی شده 

اون افغانی ها هم خدا خیرشان  بده که نداشتن بری دعوا 

خطرناک بود 

حالا چرا شوهرت میخواست تورو بزنه