دیاناامیری مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1131 عنوان به سرپرستی گرفتن کودک 166 بازدید | 26 پست درود شبتون بخیریه پسر یساله دارم قصد دارم کودک دوممو به سرپرستی بگیرم شرایطش چجوره کسایی ک اینکارو کردن میشه راهنمایی کنن؟ برای رویاهات بجنگ ... یک عدد مربی کیک بوکس که علوم دامی خوندم ولی شغل اصلیم میکاپ هست 🤭 امروز | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روزگار_ عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1229 من همیشه ب این فکرمیکنم اکه پولدار بودم اینکار میکردم چقد قشنگه
کالامونگی عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 792 آقا ی خانواده پولدار نیس مارو ب سرپرستی بگیره از اب و گلم درومدیم بدون زحمت🤣😂 آقا هستم
دیباورادمهر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 941 من فقط میدونم شیرخوار شرایطش از بچه چند ساله سخت تره بیمه بشه بچه ، اتاق داشته باشه ، امکانات رفاهی و این صحبت ها
پرتغال_افریقایی عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 5107 فکر نکنم ک فرزند سالم رو بتونید بگیرید یا اگرم بشه زمان بره به شما کودکانی پیشنهاد میشه ک مشکل جسمانی داشته باشن خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
mobinebehi عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1331 توگوگل بزنی میاره ولی یکی از دوستان اورده بود نتونس تحملش کنه دوبار برگردوند.نوزاد یا حداکثر یکی دوساله راحتتره
دیباورادمهر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 941 فکر میکنم همون اول باید سند ملک به نامش بزنید نه اینطوری نیست فامیل ما یه ۶ ساله آورده خونه اجاره ایی هستن و مرده خودش رو بیمه کرد و اتاق جدا داشته باشه بچه
دیاناامیری مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1131 من فقط میدونم شیرخوار شرایطش از بچه چند ساله سخت تره بیمه بشه بچه ، اتاق داشته باشه ، امکانات رفاهی ... همه شرایط هست هنوز اقدام نکردم در واقع اولین تحقیقم همین تایپیکه ولی نمیدونم بهمون تعلق میگیره یا ن برای رویاهات بجنگ ... یک عدد مربی کیک بوکس که علوم دامی خوندم ولی شغل اصلیم میکاپ هست 🤭
دیاناامیری مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1131 توگوگل بزنی میاره ولی یکی از دوستان اورده بود نتونس تحملش کنه دوبار برگردوند.نوزاد یا حداکثر یکی دوس ... متاسفانه اطلاعات گوگل با اطلاعات حضوری تطبیق ندارن برای رویاهات بجنگ ... یک عدد مربی کیک بوکس که علوم دامی خوندم ولی شغل اصلیم میکاپ هست 🤭
رها_۱۳۷۲ عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 2026 نه اینطوری نیست فامیل ما یه ۶ ساله آورده خونه اجاره ایی هستن و مرده خودش رو بیمه کرد و اتاق جدا داشت ... اما یکی از فامیل های ما ۳۰ سال بچه دار نمیشن بعد گفتن بچه از پرورشگاه نمیاریم چون گفتن باید بنامش خونه بزنید در همین حد اطلاع دارم
دیاناامیری مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1131 یعنی خودت بزرگش کنی... بله دوست دارم بجای اوردن بچه ی دوم برای بچه ای ک هست ولی سرپرست نداره مادری کنم و بهش عشق بورزم برای رویاهات بجنگ ... یک عدد مربی کیک بوکس که علوم دامی خوندم ولی شغل اصلیم میکاپ هست 🤭
mobinebehi عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1331 متاسفانه اطلاعات گوگل با اطلاعات حضوری تطبیق ندارن خب بهتره حضوری برید اگ جدیه سخته ب هرحال