دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وقتی تو مطمئنی یکی ی چیزی هست ۱ درصد ممکنه بهش کسی اشاره کنه ولی وقتی وقتی یکی حسه تردید کنه اونو سریع بیان میکنه تا طرف مطمئن شه اون خوشگله
فعلا با همین فلسفه بافیا خودمونو امیدوار نگهداریم تا بعد
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ولی انقد راجعبش فکر نکن ، شک ندارم زیبا ام هستی اما چون اندام قشنگی داری چهرت خیلی به چشم نمیاد … خودتو دوس داشته باش و از این سنو سال لذت ببر چون ی روزی ام میشه حسرت این روزارو میخوری❤️
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
دوست چند سالم که مث چشام بهش اعتماد دارم بهم گف معمولی هسی به خودشم میگع معمولی
خب بگه !! ببین سلیقه ها متفاوته شاید از نظر من تو جذاب ترین باشی
منم دوست صمیمیم وقتی همه میگفتن خوشگلم گفت فقط چشمات قشنگه … به نظرم اصلا چیز عجیبی نیست که بخاطرش بخوای خودتو اذیت کنی
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
بعدم رو حرفه دوستت بهش بگو هیچ کسی معمولی نیست حتما ی وجه خاصی توی چهره هر دو تون هست فقط باید اعتماد ب نفس داشته باشی
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
شما فقط اعتماد ب زیبایت داشته باش زیبا هم نباشی اندازه ی ملکه میپرسنتن