2777
2789
عنوان

اگه همش همه بهت بگن هیکلت قشنگه ولی قیافتو نگن

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه به کسایی که خوشگلن میگن خوشگلی

ببین وقتی تو چیزا تازه ای ببنی میگی بهش دیگه؟ 

وقتی تو مطمئنی یکی ی چیزی هست ۱ درصد ممکنه بهش کسی اشاره کنه ولی وقتی وقتی یکی حسه تردید کنه اونو سریع بیان میکنه تا طرف مطمئن شه اون خوشگله 

فعلا با همین فلسفه بافیا خودمونو امیدوار نگهداریم تا بعد 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
آره چون یه جریانی پیش اومده تازگیا اعتماد بنفسم خیلی پایین اومده

برات مهم نباشه 

اعتماد به نفست ر‌‌و طوری دیگه بالا ببر 

منتظر تعریف دیگران نمون 

علاوه بر ظاهر 

شخصیت هم خیلی مهم 

اونو ارتفاع بده 

هر کی دیدت محو وقار و شخصیت و متانتت بشه 

وگرنه بزک کرده به ظاهر زیبا که به وفور هست اطراف همه 

۲۵ عزیزم منم تازگیا حساس شدم افسرده شدم

خب منم تو این سن همینطوری بودم اوکی میشی 

ولی انقد راجعبش فکر نکن ، شک ندارم زیبا ام هستی اما چون اندام قشنگی داری چهرت خیلی به چشم نمیاد … خودتو دوس داشته باش و از این سنو سال لذت ببر چون ی روزی ام میشه حسرت این روزارو میخوری❤️

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
برات مهم نباشه اعتماد به نفست ر‌‌و طوری دیگه بالا ببر منتظر تعریف دیگران نمون علاوه بر ظاهر شخصیت هم ...

دوست چند سالم که مث چشام بهش اعتماد دارم بهم گف معمولی هسی به خودشم میگع معمولی

خب منم تو این سن همینطوری بودم اوکی میشی ولی انقد راجعبش فکر نکن ، شک ندارم زیبا ام هستی اما چون اند ...

عزیزم دوست چند سالم که بهش مث چشام اعتماد دارم میگع معمولی هسی به خوذشم میگه معمولی

دوست چند سالم که مث چشام بهش اعتماد دارم بهم گف معمولی هسی به خودشم میگع معمولی

خب بگه !! ببین سلیقه ها متفاوته شاید از نظر من تو جذاب ترین باشی 

منم دوست صمیمیم وقتی همه میگفتن خوشگلم گفت فقط چشمات قشنگه … به نظرم اصلا چیز عجیبی نیست که بخاطرش بخوای خودتو اذیت کنی 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
متوجه نشدم عزیزم

بحثه حسده میگم شاید از حسادت نمیگن 

بعدم رو حرفه دوستت بهش بگو هیچ کسی معمولی نیست حتما ی وجه خاصی توی چهره هر دو تون هست فقط باید اعتماد ب نفس داشته باشی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اگه حسادت بود که نمی‌گفتن هیکلت قشنگه

بالا توضیح دادم 

حالا نمیگم که حتما حسادت یکی از علتاش 

شما فقط اعتماد ب زیبایت داشته باش زیبا هم نباشی اندازه ی ملکه میپرسنتن

بالا توضیح دادم حالا نمیگم که حتما حسادت یکی از علتاش شما فقط اعتماد ب زیبایت داشته باش زیبا هم نباش ...

بدم میاد از اعتماد بنفس الکی خجالت میکشم 

دیگه به هیچی امید ندارم کاش از دار دنیا یه چهره ی زیبا داشتم