2777
2789
عنوان

ماکارانی خونگی دیگه

122 بازدید | 15 پست

منم دقیق ماجرارو نمیدونم ولی الان خبر خوندم ک ی دختر ۷ ساله بعداز خوردن ماکارانی خانگی مسموم میشه و فوت میکنه شما ها چیزی میدونین قبلا هم دوتا بچه دیگه فوت شدن

دیگه میترسم ماکارانی درست کنم

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خداااا چراااا 

وای داشتم فک میکردم فردا درست کنما 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
ماکارونی خونگی ؟یعنی مامان پز درسته ؟

نمیدونم والا منظورشون چیه درست ک خبر اعلام نمیکنن

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
از مارکای معروف خرید کنید

من زر میخرم

ای خداااا چراااا وای داشتم فک میکردم فردا درست کنما

نمیدونم بخدا

اون دو تا بچه مرداد ماه بودهبعد گفتن غذا رو بردن آزمایشگاه چیز مسموم کننده ای توش نبودهخدا عالمهبچه ...

بچه ۷ ساله امروز بوده