2777
2789
عنوان

بعد از دو ماه باز بهم زنگ زده

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 25 پست
وقتی مسدودش کردی یعنی اگه زنگ زد قرار نیست من بفهمم یا راه ارتباطی با من داشته باشه پس نیازی نیست پی ...

نه بخدا هوایی نشدم اتفاقا این روزا اصلا بهش فکر نمی کنم فقط امروز دیدم زنگ زده گفتم کاش شماره منو به کل پاک کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی پیام بدی ینی دلت میخواد ارتباط بگیری ، حالا هرچیم بگی ، جواب دادنت مساویه با شروع صحبت بلاکه دی ...

آره می دونم منکه چهار سال باهاش بودم مدام می‌ره می یاد چندین بارم فرصت دادم ولی این بار خودم تموم کردم 

نه بخدا هوایی نشدم اتفاقا این روزا اصلا بهش فکر نمی کنم فقط امروز دیدم زنگ زده گفتم کاش شماره منو به ...

بیخیال دیگه اگه میخوای کلا ارتباطی نداشته باشی خطتتو عوض کن مسدود کردن فایده نداره چون با یه شماره دیگه هم می‌تونه زنگ بزنه 

آره می دونم منکه چهار سال باهاش بودم مدام می‌ره می یاد چندین بارم فرصت دادم ولی این بار خودم تموم کر ...

منم ۵ سال اسیر بودم

ولی ببین دلم خون شده بود ، همش گریه همش زاری 

بچه بودم توی شرایط سخت زندگیمم بودم خیلی صداش ارومم میکرد 

هی میکفت علشقم دیوونتم وابستتم پرو نشیا

بعد گنداش بو میرفت

اخرین باری ک دیدمش با مامانم تو خیابون بودیم اومده بود دو ساعت الاماس میکرد بیا بریم یکم اونور تر صحبت کنیم هی التماس مامانم میکرد خاله راضیش کن یکم با من حرف بزنه (دوست خانوادگیمون بود مامانم خیلی دوسش داشت برای همین نمیزد زیر گوشش) 

التماساشو نگاه میکردمو پوزخند میزدم

اخرش ب رفیقش گفتم بیا اینو وردار ببر حوصلمو سر برد 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
منم ۵ سال اسیر بودمولی ببین دلم خون شده بود ، همش گریه همش زاری بچه بودم توی شرایط سخت زندگیمم بودم ...

وای شرمنده چقد اشتباه تایپی دارم 😂

منم ۵ سال اسیر بودمولی ببین دلم خون شده بود ، همش گریه همش زاری بچه بودم توی شرایط سخت زندگیمم بودم ...

می دونم عزیزم منم همچین شرایطی رو تجربه کردم دقیقا اونم می گفت دوست دارم پررو نشیااا بعد تکلیفش با خودش روشن نبود تا من بودم خیالش راحت بود از بودنم تا عقب می کشیدم می یومد روانیم کرد با کاراش آخر سرم خودم تموم کردم و کات 

می دونم عزیزم منم همچین شرایطی رو تجربه کردم دقیقا اونم می گفت دوست دارم پررو نشیااا بعد تکلیفش با خ ...

بزرگ ترین لطفی ک ب خودمون کردیم انداختن اینجور ادما از زندگیمونه