2777
2789

یکیش ماه پیش بود که چراغهای خونه خود به خود خاموش میشد یعنی کلید برق من روشن کردم رفتم بیرون اومدم خونه دیدم خاموشه یبار دیگه اینکارو کردم باز تکرار شد الان یمدت زدم بیرون علامت گذاشتم ببینم رفتم خونه باز تغییر میبینم یا نه میشه کلید برق خود به خود بپره؟

سه سالم بود که تو خونه ویلایی که اجاره کردیم

شب خوابیده بودم بین مادر پدرم ناخوداگاه نصفه شب سرم بلند کردم دیدم ی نیم تنه بدون سر داره میره سمت در لباس ابی ام داشت

انقدر ترسیده بودم قلبم تو قفسه سینم میزد انقدر که داشت درمیومد منم چه میدونستم این چیه که ، گرفتم از ترس خوابیدم حتی دهنم باز نمیشد پدر مادرم صدا کنم

درسته از اون خونه رفتیم ولی یادم نمیره

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاخدا😐💔

تا الان که بزرگ شدم هیچوقت مادرم باورم نکرد همیشه برام میخنده

ولی من با چشمام دیدم:(

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

توی کل زندگیم، وقتی کلاس چهارم پنجم ابتدایی بودم، از این نون خشکی ها می اومد تو کوچمون، منم خب از اون جایی که خیلیی زیادی دلسوزمو دل رحمم ، هرچی نون خشک اتو آشغال داشتیم دادم بهش بهش گفتم عمو اینا برا شما پول هم نمیخواد، بعد یه مدت های مو اومد کثافات آشغال  پیرمرد نجس ، یه بار زیپ شلوارشو باز کرد و ..... نشون داد من یه دختر ۱۱ ۱۲ ساله مرررردم دادو بیدادی راه انداختم بیا ببین، سریع رفتم به مادرم گفتم، اونم یه کاری کرد مرده جرات نکنه دیگ طرف کوچه ما بیاد ، قبل اون یاد گرفته بود می اومد در خونمونو میزد کم کم ذات نجسشو نشون داد من انقققدرررر میترسیدم مدرسه رفتن برام شده بود عذاب، هنوز که هنوزه با اینکه ازدواج کردم و بچه دارم این ترس تو جونم مونده، خدا لعنتش کنه ح ر و مزاده ارو

یاخدا😐💔

هاااا ی اتفاق دیگه ام افتاد تو خونه مادربزرگم

مادربزرگم جدا از اینکه ادم خوبی نیست زیاد پیش دعانویس میره ولی ما اینجوری نیستیم متنفریم از دعانویس

ی بار بچه که بودم زیر ۱۰ سال همون دور و بر ۴ سال

ی گلدون دارن تو خونشون که شبیه صورت بنفش ام هست ولی ی ظاهر عجیبی داره

از بیرون اومده بودیم من با کاپشن رو مبل نشسته بودم مادربزرگم سمت چپ اتاق خودشون خالم اونورتر سمت راست اتاق خودش رفته بود لباساشونو بکنن 

همیشه تو دلم میگفتم تو همون بچگی و دنیای کوچولوییم چقدر این گلدون عجیبه حتما یکی توش هستتتتتت این حرف میزنه فقط من نمیشنوم همین تفکرات بچگانه

امااااا همون روزی که گفتم نشسته بودم رو مبل منتظر بودم بیان پیشم دیدم خدایا خیلی اومدنشون طول کشید یهو ی صدای عجیب غریب بَمی ولی خیلییییییی کم از سمتش شنیدم همونجا حس کردم شلوارمو خیس کردم و با داااااد زیاد صداشون میکردم ولی بعدش اومدن

میدونم فکر میکنید چرت و پرت میگم اما اونجا قبض روح شده بودم از بس ترسیده بودم

به مادربزرگم که گفتم هر هر هر برام خندید ولی این اتفاق برای خاله مادرمم توی ی خونه دیگه افتاده بود:)

سه سالم بود که تو خونه ویلایی که اجاره کردیمشب خوابیده بودم بین مادر پدرم ناخوداگاه نصفه شب سرم بلند ...

فکر کنم اینایی که دیده میشن به خاطر این نصف و نیمه ان یا کامل دیده نمیشن به خاطر دنیای موازی اجازه ندارن بیان این دنیا مثلا اگه این دنیا دنیای جسم باشه اون یکی بُعد دیگه ای که فرق داره 

میگن یکسری دریچه باز میشه فقط اونایی میتونن به این دنیا بیان که ماموریت داشته باشن تاپیک یکی بود درباره اجنه و اینا سرچ بزنین فکر کنم پیدا کنین

فکر کنم اینایی که دیده میشن به خاطر این نصف و نیمه ان یا کامل دیده نمیشن به خاطر دنیای موازی اجازه ن ...

واااااای نهههه نمیخوام راجبش فکر کنممم

توی کل زندگیم، وقتی کلاس چهارم پنجم ابتدایی بودم، از این نون خشکی ها می اومد تو کوچمون، منم خب از او ...

قلبم ....با دیدن این واقعا از خشم و نفرت ترکیدم