2777
2789
عنوان

چطوری با سردمزاجی شوهرت کنار اومدی

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 24 پست

تا الان هشتا مشاور عوض کردم ملیون ملیون پول مشاوره و دارو دادم اما درست بشو نیست. کلا احساس میکنم هیچ روانشناسی اصولی کار نمیکنی ، دیگه هیچ روانشناسی انگار آپدیت نمیکنه خودشو کلا بر اساس سلیقه و علایق خودشون پیش میرن ، 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما که علتش رو میدونین و دکتر هم رفتین ممکنه برای هرکسی پیش بیاد به عنوان یه بیماری بهش نگاه ک ...

آره درسته این یک نوع بیماری هست، اما من خیلی عداب میکشم هربار میخوام خودمو قانع کنم با این موضوع اما کم میارم  نمیتونم انگار از پسش برمیام 

آره درسته این یک نوع بیماری هست، اما من خیلی عداب میکشم هربار میخوام خودمو قانع کنم با این موضوع اما ...

میفهمم سخته واقعااا 

ولی به این فکر کنین همه مشکل دارن تو زندگی و اگر ایرادای بزرگ نداره همسرتون این مورد رو خیلی بزرگ نکنین میدونم ارتباط جنسی خیلی مهمه ولی من مشاوره میدم باور کنید مردایی هم که از نظر جنسی سالم هستن چندان ارتباطی با همسراشون ندارن و خانم ها شکایت دارن از این موضوع و در کنارش خیلی ایرادهای دیگه هم دارن که ممکنه شما تو زندگیتون این مشکلات نباشه

میفهمم سخته واقعااا ولی به این فکر کنین همه مشکل دارن تو زندگی و اگر ایرادای بزرگ نداره همسرتون این ...

نه فقط تنها مشکل بزرگش همینه ، بقیش رو بلخره میشه تحمل کرد فقط این موضوعه که خیلی زیاد داره بهم فشار میاره، که چطوری به خودم کمک کنم این موضوع رو فراموش کنم ؟ 

هر مشاوری میرم راهکار انواع رابطه میده ، وقتی همسر من نمیتونه با من رابطه داشته باشه چرا آموزش و راهکار رابطه ‌و انواع حرکات میدن ، واقعا این مورد درمان نمبشه چرا با واقعیت با مراجعشون روبرو نمیشن و بهشون کمک نمیکنن که فراموش کنن که بتونن راحت زندگیشون رو بکنن 

نه فقط تنها مشکل بزرگش همینه ، بقیش رو بلخره میشه تحمل کرد فقط این موضوعه که خیلی زیاد داره بهم فشار ...

چون روانشناس ها اکثرا به فکر کشوندن شما و گرفتن پول هستن شغلمه ولی مجبورم واقعیت رو بگم شما راهتون الان اینه که مواقعی که تحت فشار هستین خودارضایی کنین مواقع دیگه هم تا جایی که میتونین خودتونو سرگرم کنین وقتی سرتون گرم نباشه بیشتر فکرای جنسی میاد سراغتون و چون بدن هم آماده هست بیشتر اذیت میشین باشگاه هم حتما ثبت نام کنین و بیزون هم زیاد برید و خودتونو خسته کنین 

چون روانشناس ها اکثرا به فکر کشوندن شما و گرفتن پول هستن شغلمه ولی مجبورم واقعیت رو بگم شما راهتون ا ...

منم به این موضوع شک کردم ، اما همین که بتونن با من صحبت کنن بتونن روان منو درمان کنن که بتونم فراموش کنم این موضوع رو خودش جلسات درمانی طولانی ای نیازه اما خب همین کارو هم نمیکنن متاسفانه.

منم به این موضوع شک کردم ، اما همین که بتونن با من صحبت کنن بتونن روان منو درمان کنن که بتونم فراموش ...

انشالله مشکلاتتون حل میشه و تحقیق کنین روانشناس خوب پیدا کنید که واقعا مشکلات مراجعین براش مهم باشه و عاشق شغلش باشه نه صرفا پول ❤️💙

انشالله مشکلاتتون حل میشه و تحقیق کنین روانشناس خوب پیدا کنید که واقعا مشکلات مراجعین براش مهم باشه ...

خیلی تحقیق کردم اما متاسفانه روانشناس مجرب که خودشو مدام آپدیت کنه پیدا نکردم همشون انگار مثل هم شدن .. اگر شما کسی رو میشناسید معرفی کنید 

خیلی تحقیق کردم اما متاسفانه روانشناس مجرب که خودشو مدام آپدیت کنه پیدا نکردم همشون انگار مثل هم شدن ...

درسته من خودم روانشناس هستم اگر مایل بودین میتونین تو خصوصی پیام بدین که شماره رو براتون ارسال کنم برای تعیین وقت