چیپس_نمکی_هسدم مدیر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2929 عنوان ترک کردم ولی فکرش اذیتم میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 21 پست الان یساله سیگارو ترک کردم ولی هر روز هوس میکنم بکشم با بدبختی جلوی خودمو میگیرم چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:)) امروز | 00:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیپس_نمکی_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2929 پیش دکتر بری بهتره. من که خدا را شکر تجربه اش را ندارم هیچوقت نرو سمتش ی چیز بیخوده که دندوناتو خرتب و زرد میکنه و جای آرامش دادن بی قرارت میکنه چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))
noonkhamei عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 7461 میخام دیگه سمتش نرم آسم دارم جایگزین نمیشه کرد با چیز دیگه ای دختر خوب به خودت بیا سیگار چیز خاصی نیست که تو بهش وابسته بشی خودت خودتو نجات بده یه کاری که دوس داری رو جایگزینش کن ورزش کن حتما ،پیاده روی کن
noonkhamei عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 7461 خودمم شرایط روحیم خوب نی ممکنه این تمایل زیادی که چن هفتست دارم بخاطر همین باشه؟ اره
مرyam عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 1789 خودمم شرایط روحیم خوب نی ممکنه این تمایل زیادی که چن هفتست دارم بخاطر همین باشه؟ اره از همینهحالا که یه ساله نمیکشی دیگه سمتش نرولعنتی وابستگی ش زياده حیفه خرابش کنییه جوری خودتو مشغول کنبزن بیرونبرو با دوستات
چیپس_نمکی_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2929 اره از همینهحالا که یه ساله نمیکشی دیگه سمتش نرولعنتی وابستگی ش زياده حیفه خرابش کنییه جوری خودتو مش ... یمدت قهوه و شکلات رو جایگزین کردم عالی بود ولی خوابم بهم ریخت چاق شدم دیگه اونم گذاشتم کنار چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))
مرyam عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 1789 یمدت قهوه و شکلات رو جایگزین کردم عالی بود ولی خوابم بهم ریخت چاق شدم دیگه اونم گذاشتم کنار قهوه که اشتها رو میگیرهشاید علت چاقی چیز دیگه بوده
چیپس_نمکی_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2929 قهوه که اشتها رو میگیرهشاید علت چاقی چیز دیگه بوده بخاطر شکلاته بیش از حد بود که میخوردم روز خواب بودم شب بیدار چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))