2777
2789

من پدرم فوت کرده، 

ازدواج کردم، از وام ازدواجم مادرم نصفش رو داد بهم نصفش برای خودش برد، قسط هاشو خودش میده 

چند باری پیش اومد گفت من ماهی 4 تومن فقط قسط وام ازدواح تو رو میدم 

منم ناراحتم شدم گغتم خوب نصفش رو خودت بردی 

الان بهم محل نمی زاره سرد شده ناراحت شده از حرفم 

دلم گرفته از نبود پدر،، از این بحثی که بین منو مادرم پیش اومده و... دلم برا قدیم تنگ شده وقتی که بابام بود بچه بودم همه شاد دور هم بودیم 

احساس میکنم خیلی تنهام هیچکس رو ندارم دلم گرفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی پیش میاد برام 

مادرم همیشه دست به تلفن و به بچه ها زنگ میزنه 

اما به من نه 

امروز جلوی خودمو گرفتم و زنگ بهش نزدم 

اینقدر دلم گرفته بود که عکس پرخوری کردم و شکلات و کاکایو می‌خوردم 

من الان پریود شدم چسبیدم زمین از دلدر وکمردرد شوهرم یه شهر دیگه هست نمیاد تا هفته دیگه به مادرم زنگ زدم گفتم بیا خونمون برا بچم غذا درست کن گفت نمیام من سینه خیز میرم دستشویی از درد زیاد ولی اهمیتی نداد بعد برا یه سرماخوردگی خواهرم میره یه شهر دیگه کمکش موندم چرا زنده هستم بمیرم بچم همش میگه گشنمه نون پنیر دادمش شبم حلوا 

من الان پریود شدم چسبیدم زمین از دلدر وکمردرد شوهرم یه شهر دیگه هست نمیاد تا هفته دیگه به مادرم زنگ ...

بچه چهارساله دست میزاره روشکمم میگه مامان خوب بشه برام غذا درست کنه شانس منه بدبخت هرچی مریضی نصیب من میشه