2777
2789
عنوان

سامسونگ A15 یا شیائومی نوت 12S

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 57 پست
منم دوتا خریداری کردم واقعا کیفیتش رو تضمین میکنمبنظرم در بین گوشی های میان رده قطعا با اختلاف شیائو ...

دقیقا سامسونگ a14خواهرم داره افتضاحه مدت زیادی نیس خریده همش هنگ می‌کنه و باگ داره دوربین بی کیفیت انگار گوشی ۲تومنیه افتضاحه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
من ۱۲ s دارم یکم که باهاش کار میکنم صفحش داغ میکنه ، پشیمونم از خریدم

صفحش داغ میکنه منظورت خود گوشیه؟

برای من خیلی کم داغ میکنه سامسونگ هم داغ میکنه تا حالا اصلا من هنگ کردن این گوشی رو ندیدم 

به عنوان کسی که همیشه سامسونگ داشته میگم واقعا شیائومی بهتره واقعا  

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا سامسونگ a14خواهرم داره افتضاحه مدت زیادی نیس خریده همش هنگ می‌کنه و باگ داره دوربین بی کیفیت ا ...

افتضاحن افتضاح میان رده های سامسونگ در مقابل شیائومی من هنگ کردن گوشیم رو ندیدم تا حالا

یکی داشتم یکی هم جند روز پیش برای خواهرم خریدم

یعنی افتضاح ترین فقط a13 سامسونگ یجوری  هنگ میکرد انگار گوشی جی وان دستم گرفتم 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
من a71 داشتم a13 داشتم a10 داشتم a12 داشتم a32 داشتم یعنی تمام مدل های سامسونگ رو داشتم هیچکدوم شیا ...

عزیزم این گوشیا بجزa71 بقیشون بشدت ضعیفن

طبیعیه که راضی کننده نبودن برات

باید گوشی بهتری رو تست میکردی

{ خانم هستم }
عزیزم این گوشیا بجزa71 بقیشون بشدت ضعیفنطبیعیه که راضی کننده نبودن براتباید گوشی بهتری رو تست میکردی

خب من اگر بودجه داشتم خیلی بهترش رو میخریدم a71 واقعا راضی بودم ولی a15  و a13  و ... واقعا در مقابل شیائومی حرفی برای گفتن ندارن از لحاظ کیفیت

از لحاظ طول عمر اطلاعی ندارم 

کیفیت دوربین

خب من اگر بودجه داشتم خیلی بهترش رو میخریدم a71 واقعا راضی بودم ولی a15 و a13 و ... واقعا در مقابل ...

نه عزیرمa15 باa13وa14وa12 و اینا قابل مقایسه نیست

خیلی از اونا بهتره

گوشی هایی که شما تست کردی میانرده نبودن پایین رده بودن

اما الان از شیائومی یه میانرده خریدی

و طبیعیه که مقایسه پایبنرده و میانرده باعث بشه فکر کنی اون بهتره در حالی که شیائومی رو باید با یه گوشی در حد همون از سامسونگ مقایسه کنی نهa13

A12 وA13وa14گوشی های شکست خورده سامسونگ بودن

{ خانم هستم }
افتضاحن افتضاح میان رده های سامسونگ در مقابل شیائومی من هنگ کردن گوشیم رو ندیدم تا حالایکی داشتم یکی ...

اگه پول زیادی نخوای هزینه کنی و بخوای میان رده بگیری سامسونگ اصلا کارآمد نیست  حرفی تو کیفیت گوشی های گرون قیمتش نیست گوشی های قیمت پایینش افتضاحه ن یادش بخیر گوشی قبلیم نو۸پرو شیائومی بود ببین آخر سر انقد خراب نشد  که رایگان دادمش بچه خواهرم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
نه عزیرمa15 باa13وa14وa12 و اینا قابل مقایسه نیستخیلی از اونا بهترهگوشی هایی که شما تست کردی میانرده ...

قیمت هاشون یکیه مسئله قیمت و هزینه اس شما با هزینه ی یه گوشی پایین رده سامسونگ‌ میتونی یه گوشی میان رده ی شیائومی بخری

این گوشی ها در دوران خودشون پایین رده محسوب نمیشدن 

من a54 هم دارم الان اتفاقا نزدیک ۹ تومن اختلاف قیمت دارن ولی حتی میتونم بگم تو بعضی چیزها شیائومی حتی بهتره 

قیمت هاشون یکیه مسئله قیمت و هزینه اس شما با هزینه ی یه گوشی پایین رده سامسونگ‌ میتونی یه گوشی میان ...

نه این گوشیا همیشه پایبنرده بودن کلا سری ۱۰پایبنرده است 

A10 a11 a1۲ a13 a14

و امسال اولین سالی بود که سامسونگ سری ۱۰ رو به میانرده ارتقا داد و a15رو تولید کرد

درسته که قیمتشون فرق میکنه ولی نباید امکانات دوتا گوشی هم قیمت رو با هم مقایسه کنیم

باید دوتا گوشی در یه سطح رو با هم قیاس کرد

تازه اون اختلاف قیمت هم مال قبل بود

الان تقریبا هم قیمت شدن سامسونگ و شیائومی

مثلاa15 ونوت ۱۳ فورجی که هردو در یه حدن قیمتاشونم برابره 

{ خانم هستم }