2777
2789

من باخانواده شوهر خیلی راحت نیستم همش دوری و دوستی 

زیاد کنارنمیایم بدم نیستیم 

امشب بعد ۶ماه شام همه جمع بودیم 

دخترمن و دختر خاهرشوهرم همسن همن

خاهر شوهرم پیش مامانش زندگی میکنه ینی طبقه بالاشون 

ازاول که رفتین همشون فقط دختر اونو بازی میدادن 

دختر منم چون زیاد نمیبینه براش مث غریبه بودن 

ولی عصابم خورد شد انگار دختر من روح بود همس اونو بلند صدامیکردن بازی میدادن 

نمیدونم چیکارکنم باز خاستن جمع بشن چون بزودی باز مهمونی دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت با دخترت بازی میکردی 

میبردیش توی حیاط یا چندتا عروسک براش ببروقتی جایی میری 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

انقد توجمعشون ب دختر محبت کن توجه کن تا کمبود حس نکنه

همیشه نوه هایی ک پیش مادربزرگ هستن عزیز دردونه ان

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

خودت با مهربونی و قشنگی هی دخترت صدا کن و بهش محبت کن جلوشون

که کمبودی حس نکنه. اونام یاد میگیرن 

اون بچه دیگه چون خیلی نزدیکشونه طبیعیه صمیمی ترن ولی کم کم باید متوجه بشن که توجه به هرکسی جداگانه کنن

ولی شما چیزی مستقیم نگو و غیرمستقیم یادشون بده

خودت ببرش بگو عزیزم این دختر داییته یا دخترعموتونه باهاش بازی کنید بخاطر شما اومده به همتون خوش میگذره ،یه چندتا خوراکی هم براشون بخر بده دخترت بهشون رده با کش مو یا جوراب واینا