2777
2789
عنوان

قرص میخام بخورم امیدوارم حداقل چیزایی که نوشتمو بخونن بعد رفتنم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم من خودم قرص خوردم یه هفته بیهوص بودم تو آی سیو بودم تو ریکاوری بودم 

بعدشم که بهوش اومدم مرخص شدم تا یک ماه گیج منگ بودم 

فقط بهت بگم برای هیچکس مهم نبود به جز مادرم که زجه میزد تو بیمارستانا 

قدر خودتو بدون از هیچکس هیچ توقعی نداشته باش

من پرستارم، هرکی قرص خورده آوردنش اورژانس بشدت پشیمون بوده...عوارض قرص ها.. شستشوی معده ...سرزنش بقیه..حتی اونیکه در حال مرگ بود هم پشیمون بود و دلش نمبخواست بمیره..زندگیتو بساز آدما انقد ارزش ندارن بخاطرشون قرص بخوری..تو هنوز خیلی فرصتای بهتری داری باید راه زندگیتو عوض کنی

نکن عزیزم بیا بغلم ابجی بیا باهم حرف بزنیم آروم بشی حیف تو نباشه ..

دیگه از کس و ناکس خوردم خدا هم منو فراموش کرده روز به روز بیشتر دارم داغون میشم پیر شدم موهام سفید شده با 26 سال سن

اگ هنوزم هستی .بگو هرچه دل تنگت میخواهد .

ولی یکم صبر کن .الان ناراحتی ،حالت بده درک میکنم .

ولی نمیتونی منطقی باشی ،لطفا وایسا باهم حلش میکنیم .

لا اقل به عنوان فرصت اخر ،باشه؟ 

حالا بگو چیشده؟(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

من نمیدونم مشکلی که داری چیه؟ اصلا همه بهت بدی کردن زجرت دادن چرا به خودت آسیب میزنی سعی کن اونقدر خوب باشی و پیشرفت کنی که اونا از رشد تو بترکن.

با کشتن خودت اونایی که اذیتت کردن هیچ خیالشون هم نمیادولی امون از کسیکه دوست داره.

اگ هنوزم هستی .بگو هرچه دل تنگت میخواهد .ولی یکم صبر کن .الان ناراحتی ،حالت بده درک میکنم .ولی نمیتو ...

دیگه فایده ای نداره هرچی حرف زدم هرچی گفتم حالم بده هیچکس درک نکرد مرسی ازت💔

من نمیدونم مشکلی که داری چیه؟ اصلا همه بهت بدی کردن زجرت دادن چرا به خودت آسیب میزنی سعی کن اونقدر خ ...

من دیگه نمیتونم کاری کنم ضعیف ضعیف شدم هم جسمی هم روحی بازم ممنون از امیدواری دادنت💔